“KENDİ KENDİMİZİ YAKTIK”

“KENDİ KENDİMİZİ YAKTIK”
Kumbugazspor Kulüp Başkanı Enver Katrancı uzun süren sessizliğini Haberdar Spor Servisi için bozdu.

 Katrancı, ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini, önde oldukları bir çok maçı ya berabere ya da mağlup kapattıklarını söyledi. Katrancı gazetemize özel olarak yaptığı açıklamada “İpler maalesef artık elimizde değil. Elimize geçen çok önemli iki fırsatı da kullanamadık. Artık kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Kalan iki maçı da almamız lazım. Bugüne kadar maddi olarak oyuncularımıza her türlü olanağı sağlamamıza rağmen şas bizden yana olmadı. Kendi kendimizi yaktık.” diye konuştu.

Gözlemcilerin olduğu maçlarda hakemlerden yana sıkıntı çekmediklerini, ancak gözlemci olmayan maçlarda hakemlerin keyfi yönetimlere imza attığını kaydeden Katrancı “Gözlemcilerin takip ettiği maçlarda sıkıntı yok ama gözlemcilerin olmadığı maçlarda hakemler biraz daha sorumluluktan uzak, keyfi maç yönetiyorlar. İşi çığırından çıkarıyorlar. Takımlar da bundan olumsuz şekilde  etkileniyorlar. Ancak çok temiz bir lig geçtiğini söyleyebilirim.” ifadesini kullandı.

B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e de kulüplerine sağlamış olduğu imkanlardan dolayı teşekkür eden Katrancı “B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kulübe sağlamış olduğu gelir getirici destekler var. Özellikle önümüzdeki sezondan itibaren ekonomik anlamda daha rahat hareket edebileceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu sene son anda yönetime geldik. Kumburgazspor olarak bu sene çıksak da çıkmasak da gelecek  sezon daha iyi bir takım kurarak gerçek gücümüzü ortaya koyacağız.” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.