Koçlar sahibini buldu!

Koçlar sahibini buldu!
Büyükçekmece Ziraat Odası Halı Saha futbol turnuvasında Şampiyon Tepecik Sürücü Kursu oldu. Birinciye ödül olarak koç verilirken Oda başkanı Recep Erol sürpriz yaparak turnuvanın ikinci ve üçüncüsüne de koç verdi.

Büyükçekmece Ziraat Odası tarafından düzenlenen halı Saha futbol turnuvasında maçlar çekişmeli ve renkli geçti. Şampiyona kupa ve koç verilirken turnuvanın ikinci ve üçüncüsüne de koç verildi. Turnuvada gazetemiz Haberdar en centilmen takım seçilirken ikinci Sivaslılar Derneği, 3. İse Yılmaz Nalbur oldu.

Final maçında Tepecik Sürücü Kursu ile Sivaslılar Derneği kozlarını paylaştı. Maçı Tepecik Sürücü Kursu 4-2 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

10 Kasım da 16 takımın katılımıyla başlayan ve birbirinden heyecanlı maçlara sahne olan Büyükçekmece Ziraat Odası Halı Saha Futbol Turnuvasında  final maçına yağmurlu havaya rağmen ilgi yoğundu.

Bu yıl ilki düzenlenen ve Büyükçekmece ışık spor tesislerinde oynanan turnuva maçların da Final maçını Ak Parti Sivas eski Milletvekili Selami Uzun, Büyükçekmece kaymakamı İbrahim Yurdakul, MHP Beylikdüzü il genel meclis üyesi İskender Duriç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Büyükçekmece ilçe spor müdürü Oktay Şahin, Silivri Ziraat Odası başkanı Metin Gürsu, Spor Kulübü başkan ve yöneticileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile çok sayıda futbol sever Büyükçekmeceliler  izledi.

Amaç kaynaşma

Büyükçekmece Ziraat Odası Halı Saha Futbol Turnuva maçlarının fair play ruhu içerisinde sona erdiğini belirten Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, ilkini düzenlediğimiz bu turnuvaya ilginin çok yoğun olduğundan duyduğu memnuniyetini vurgulayarak, amacımız ilçemizde kurumlar arası kaynaşmanın ve dostluğun daha da pekişmesine vesile olmaktır. Turnuvamıza katılan tüm takımlara tekrar teşekkür ediyorum. 1. Halı saha futbol turnuvasının amacına ulaştığını belirten Başkan Erol, 16 takım ile bir turnuva düzenlediklerini buradaki amaç birlikteliği sergilemek ve kurumlar arası dayanışmayı daha da pekiştirmektir. Bunu başardığımıza inanıyor ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Final maçının ardından tertip komitesi tarafından kupa ve ödül törenine geçildi. Davul Zurna eşliğin de dereceye giren üç takıma da birer koç hediye edildi. Turnuvada şampiyon olan Tepecik Sürücü Kursu'na kupasını Sivas Milletvekili İbrahim Yurdakul, ikinci olan Mimarsinan Sivaslılar Derneği'ne kupasını B.Çekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, üçüncü olan Yılmazlar Nalbur'a ise kupasını B.Çekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol verdi. Turnuvaya ev sahipliği yapan Işıklar Halısaha Tesisleri'ne de göstermiş olduğu misafirperverlik nedeniyle teşekkür edildi. Yoğun bir yağış altında yapılan ödül törenini MHP İstanbul il Genel Meclis Üyesi İskender Duriç sunarken turnuvada en centilmen takım ödülüne de Haberdar Gazetesi layık görüldü. Turnuvanın en iyi futbolcusuna verilecek ödülün ise önümüzdeki hafta düzenlenecek olan gecede açıklanacağı elimize ulaşan bilgiler arasında. Turnuvanın tertip komitesini oluşturan Mustafa Uçar, Oktay Şahin ve Samet Öztürk'ün de hem üçüncülük dördüncülük, hem final hem de ödül töreninin iyi geçmesi için yoğun yağışa rağmen olağanüstü bir çaba gösterdikleri gözlendi. Turnuva da hafta sonu ise İlçe protokolü ve Turnuva ya katılan takımların yanı sıra geniş bir davetli topluluğunun katılacağı yemekli bir programda ödüller verilecek. Gecede turnuvaya katılan bütün takımların ayrı, ayrı davet edileceği, gecede turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen isimlere ayrı, ayrı plaket takdim edileceği belirtildi.

Turnuva ya 16 takım katılmıştı

10 Kasım’da startı verilen ve 16 takımın katılımıyla 4 grupta gerçekleşen turnuvada şu takımlar yer almıştı. Haberdar Gazetesi, Büyükçekmece Belediye, Ak Parti B.Çekmece, CHP B.Çekmece, MHP B.Çekmece, Ziraat Odası B.Çekmece, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mimarsinan Esnaf Spor, Tecimen Sanayi, Tepecik Sürücü Kursu, Türkoba Öğretmenler, Güneş Söve, Sivaslılar Derneği, ADD Büyükçekmece Şubesi, Anı Tur ve Yılmaz Nalbur.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.