“KUPA CELEPKÖY’E GELECEK”

“KUPA CELEPKÖY’E GELECEK”
Onlar K.Çekmece’de oturuyorlar ancak hem yürekleri hem de ayakları Celepköyspor için atıyor.
 Kimden mi bahsediyoruz. Bir dönem Gültepe Özgençlikspor’da kulüp başkanlığı yaparak takımı 1.Amatör Kümeden Süper Amatör Kümeye taşıyan Olcay Seçilir’den ve ekibinden. Kimler yok ki bu ekipte: B.Çekmecesporlu Oğulcan, İfasporlu Cevher, Vefasporlu Turgay Topal; onların yanında da Anılcan Yılmaz ve Yusuf Çakıroğlu. Hepsi Celepköy’ün Ormanlı Turnuvası’nda kupayı alması için adeta savaşıyorlar. Turnuvada çıktığı iki maçı da kazanarak Pazar günü Ormanlıspor ile grup birinciliği maçına çıkacak olan Celepköy’de şampiyonluk sesleri yükseliyor. İlk olarak sözü Olcay Seçilir’e bırakıyoruz: İşlerim gereği sık sık Celepköy’e gidip geliyorum.

Tabi futbola da merakımız olunca Ormanlı Turnuvası için köyden böyle bir teklif geldi. Biz de kabul ettik. Celepköy uzun yıllardan beri bu turnuvada arka planda kaldığı için biz de bildiğimiz ve tanıdığımız futbolcu arkadaşları bu forma altında buluşturarak kupayı almak için yola çıktık. Bunu yaparken de köy halkı ile bütünleşmiş durumdayız. Buradaki ortam gerçekten çok sıcak ve samimi. Maçlardan bir gün önce köyde ağırlanmaya başlıyoruz. Bizler de Celepköy halkının bizlere göstermiş olduğu bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak onlara şampiyonluk kupasını hediye etmek, kupayı Celepköy’e getirmek istiyoruz. Ve şunu ekliyorum: İçki öldürür, kumar süründürür, Celepköy güldürür. Bu yüzden de kupayı Celepköy’e getirmek için muhtara söz verdik.” diye konuştu.

Celepköyspor’un turnuvadaki kozlarından biri olan Cevher de yaptığı açıklamada köy halkından büyük bir ilgi gördüklerini belirterek misafirperverliklerinden çok etkilendiklerini söyledi. Cevher “Onlar için gönülden, seve seve gelip forma giyiyoruz. Köy halkına şampiyonluğu hediye edeceğimize gönülden inanıyoruz.” dedi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.