Kurtuluş maçı, Pazar’da oynanacak

Kurtuluş maçı, Pazar’da oynanacak
Geçtiğimiz haftayı 0-0’lık Düzyurtspor beraberliği ile kapayan ve ligde kalma umutlarını puan kayıplarıyla zora sokan Tepecikspor’da kurtuluş maçı olarak Rize’de oynanacak olan Pazarspor maçı gösteriliyor.

 Bu maçtan alınacak bir puanın dahi ligde kalma umutlarını sürdüreceği Tepecikspor’da tek hedef galibiyet ve üç puan. Düzyurtspor maçında hakem kurbanı olduklarını söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, verilmeyen penaltının üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini fakat müsabakanın hakeminin yaptığı bir hata ile bocaladıklarını söyleyen Eyüboğlu, “Eğer müsabakanın daha 11. dakikasındaki bu pozisyona hakem yüzde yüzlük penaltıyı verseydi bugün galibiyeti konuşur olacaktık. Bir puanı hiç küçüksemiyoruz fakat kendi sahamızda bir puan kazanmadık iki puan kaybettik. Artık Pazarspor maçına bakıyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak için takım olarak saha içinde gerekeni en iyi şekilde yapmaya çaba göstereceğiz. Bizim için daha bitmiş bir şey yok. Hiç kimse de bu anlamda karamsarlığa kapılmasın.

Bu kadro ve bu oyuncular, Tepecikspor’u ligde tutacak puanları alacaklardır. Ben teknik ekibime ve oyuncularıma her zamankinden daha fazla güveniyorum. Takımın ligde kalabilmesi gereken puanları alarak zor da olsa bunu başaracaklarından adım gibi eminim. Grupta en iyi kadrolardan birine sahibiz fakat oyunsal anlamda bunu skora da yansıttığımızda herkes Tepecikspor’un nasıl ligde kaldığını konuşacak. Biz artık bu saatten sonra final maçlarına çıkacağız. Her maç final olacak ve kazanıp üst sıralara tırmanışa geçeceğiz. Pazarspor maçı da çıkış maçı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.