MİNİ MİNİKLER ŞAMPİYONU CENNET BARBAROS

MİNİ MİNİKLER ŞAMPİYONU CENNET BARBAROS
Her kesimden vatandaşın spor yapabilmesine olanak tanıyan Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile birlikte düzenlediği Mini Minikler Ramazan ayı futbol turnuvasında,takımlar sporun rekabet olduğu kadar barış, do

Halkalı Etap Stadında gerçekleşen ve 2 hafta süren turnuvada 18 takım, 400sporcu mücadele etti. Centilmenliğin, kardeşliğin ve rekabetin eksik olmadığı turnuvada şampiyon Cennet Barbarosspor oldu.

 

18 KULÜP KATILDI

 

Turnuva 18 takımın katılımıyla gerçekleşti ve maçlar 4 grupta oynandı. Maçlar sonunda grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final maçlarlarında galip gelen Cennet Barbarosspor,İstanbul Demirspor,Halkalı Taştepespor ve İFAspor yarı finale çıkan takımlar oldular.

 

Yarı final maçları sonucu Cennet Barbarosspor, İstanbul Demirspor’u 1-0, Halkalı Taştepespor ile İFAspor arasındaki maçın normal süresi 2-2 sona ermesi sonucu penaltı atışlarına geçlildi.Penaltı atışlarında 5-3’lük üstünlük sağlayan İFAspor finalde Cennet Barbarosspor’un rakibi oldu.

 

Final maçında Cennet Barbarospor,İFAspor'u 1-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

 

İstanbul Demirspor ile Halkalı Taştepespor takımları arasındaki  3.lük maçını Halkalı Taştepespor  2-1 kazanarak, turnuvayı 3. sırada tamamladı.

 

Turnuvaya katılan tüm takımlara 10 adet futbol topu verilirken 10 gün boyunca ter döken 400 Minik futbolcuya günün analamını taşıyan madalaya verildi.

 

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.

 

DERECELER

1.Cennet Barbarosspor

2.İFAspor

3.Halkalı Taştepespor

4.İstanbul Demirspor

Penaltı Atışı Birincisi-Atakent 2015 spor

Penaltı Atışı İkincisi-Halkalı Taştepespor

En Centilmen Takım-İstanbul Balkanspor

En iyi Kaleci-Ahmet Genç-Sultanmuratspor

En Erken Gol-M.Emin Bulut-Kosovagüçspor 36 Saniye

Gol Kralı-Arda Cantimur-Halkalı Taştepespor 12 Gol

Sağlık Görevlisi-Yusuf Kaya,Hakemler Tahir Arıca,Cenap Acar,Faruk Kuzu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.