Önce iftar, sonra futbol

Önce iftar, sonra futbol
Silivri’nin özellikle futbol anlamında en çok profesyonele en çok futbolcu veren köylerinden olan Gazitepe’de akşam iftardan sonra yapılan köy içi futbol turnuvasında harika maçlar sahne alıyor.
Futbol sezonunun tatilde olması vesilesi ile her yıl geleneksel bir şekilde organize edilen Gazitepe köy içi turnuvasında günde çift maç oynanıyor. Ramazan dolayısıyla yapılan iftarın ardından akşam saat 22.00 ve 24.00 aralarında iki müsabaka oynanmakta. Gazitepe köy içinde bulunan futbol sahasında oynanan maçları Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Gazitepe Mahalle Muhtarı Kamil Gümüş, Gazitepespor Kulübü Başkanı Metin Onan ile birlikte çok sayıda köy halkı takip etti. Önceki akşam oynanan ilk maçta 1993 doğumlu olan ve köyden aynı tertip ile askere giden gençlerin oluşturduğu Araçça City takımı ile Gazitepespor A takımında da oynayan oyunculardan kurulu Kertenkelespor arasındaki maçı genç tertipler 8-6 kazandı. İlk maçta Araçça City adına goller Orçun, Ertunç 3 gol, Adilcan 2 gol, Çağatay ve Bekir’den gelirken Kertenkelelerin gollerini ise Tunay 3 gol, Erman 2 gol ve Gökhan kaydetti.

Balcıoğlu, Güray Emlakspor’da

Günün ikinci maçında Esnafspor ile Güray Emlak takımları karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Esnafspor rakibi Güray Emlak takımını 8-3 yendi. Silivri Belediye Başkanı Yardımcısı Bora Balcıoğlu’da Güray Emlak takımının formasını maçın ilk yarısında giydiği maçta goller ise Güray, Serkan ve Ersoy kaydetti. Esnafspor’un gollerini ise Yasin, Tunay 2 gol, Mazlum 3 gol, Özgür 2 gol attı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.