Şenol Güneş Beşiktaş umudunu kaybetti! Yeni durağı netleşiyor

Şenol Güneş Beşiktaş umudunu kaybetti! Yeni durağı netleşiyor
Milli takım sonrası uzun süredir boşta olan Şenol Güneş'in yeni durağı netleşiyor. 69 yaşındaki Şenol Güneş için 3 ihtimal var. Güneş, Beşiktaş'tan beklediği teklifi alamayınca, Arap yarımadasından gelen ve bir süredir beklettiği teklifleri değe

Beşiktaş'taki başarılı döneminden sonra Milli Takım'ın başına geçen Şenol Güneş, ay yıldızlı forma altında başarısız olmuş ve yollar ayrılmıştı. Milli takım sonrası her ne kadar 'Beşiktaş'la görüşmedim' açıklaması yapsa da, yönetimden uzun süre teklif bekleyen Güneş, o teklifi bir türlü alamadı.

Valerien Ismael hamlesinden sonra umudunu tamamen kaybeden Güneş, artık alternatif fırsatlara bakıyor.
Akşam'daki habere göre, 14 takımlı Birleşik Arap Emirlikleri liginden 3 takım, Güneş'e teklif götürdü. Bu teklifleri uzun sürdir bekleten Güneş, Beşiktaş veya daha iyi bir seçenek bekliyordu. Ancak Güneş'in beklentileri gerçekleşmedi.

Eylül 2021'den beri boşta olan 69 yaşındaki hoca artık sahalara geri dönmek istiyor. BAE'deki tekliflerden birini kabul etmesi beklenen Güneş, 2007-2009 yıllarında Güney Kore'deki Seoul macerası sonrası ikinci kez yurt dışında çalışmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.