Silivrispor, Balçova’yı bekliyor

Silivrispor, Balçova’yı bekliyor
Yarın saha ve seyircisi önünde ligin ilk devresinde deplasmanda 3-1 mağlup ettikleri Balçova Yaşamspor’a yine aynı tarifeyi uygulamak için sahaya çıkacak olan Silivrispor, rakibini beklemeye çekildi.

Silivri Stadında Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan müsabakayı Bursa Bölgesi Hakemlerinden Hidayet Yasir Çimen yönetecek. Çimen’in yardımcılıklarını İlhan Topsakal ile –Kasım Mutlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İpek Emiroğlu olduğu açıklandı. Kendi sahalarında Erzurumspor’a 2-1 kaybeden Balçova Yaşamspor, Pazar günü Silivri’de oynanacak olan maça puan ve ya puanlar için çıkmayı hedefliyor.


Silivrispor ise, deplasmanda kaybettikleri Kayseri Şekerspor maçını telafi etmek amacıyla bu maça mutlak galibiyet için çıkmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz haftayı puan kayıplarıyla kapayan iki takımın mücadelesinde ev sahibi ekip Silivrispor’un saha ve seyirci avantajı ile galibiyete daha yakın olduğu tahmin ediliyor. Konuk Balçova Yaşamspor, rakibine sürpriz yapıp üç puanla sahadan ayrılmak için çaba gösterecek. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Balçova Yaşamspor ile sahalarında oldukça zorlu bir sınava çıkacaklarını söyledi. Geçtiğimiz haftanın iki mağlup takımının kazanmak için büyük çaba göstereceğini söyleyen Başkan Atun, dikkati elden bırakmadan mücadele edip geçtiğimiz haftaki mağlubiyetin izlerini silmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.