Silivrispor, İzmir’den şen dönmek istiyor

Silivrispor, İzmir’den şen dönmek istiyor
Kendi sahasında Altay’ı ilk yarıdaki etkili oyunu ile 2-1 mağlup eden ve lige üç puanla başlayan Silivrispor, Tirespor maçından da galibiyetle dönmek istiyor.

 Bu önemli maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Silivrispor’da morallerin iyi olduğu gözlendi. Sezonun ilk maçında bazı eksiklerin göze çarptığı fakat ilerleyen haftalarda bu eksiklerin giderileceğine inandığını söyleyen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, takımın eksiklerini gidermesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Her takımda sezon başında oylan sıkıntıların çokluğunun göze çarptığını söyleyen Atun, “Silivrispor olarak iyi bir çalışma ortamı yakaladık.

Bunun neticesinde iyi çalışmaların karşılığı sezonun ilk maçta Altay Galibiyeti ile almış olduk. Altay maçında hatalarımız olmuş olabilir fakat bunun lig sonuna kadar devam edeceği anlamını taşımamalı. Teknik Direktör Selim Ömer ve ekibi ile birlik olup bu eksiklerin giderilmesi için çaba göstereceğiz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Tirespor maçından da iyi neticeyle ayrılıp Altay maçını taçlandırmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.