Büyükçekmece Veteranlar takımının formasını giyen Gümüş’ü Çorlu’da oynanan maç dönüşünde kaybetmiştik. Aradan bir yıl geçmesine rağmen her gün Gürpınarspor kulübünde saygı ile anılan Antrenör Ahmet Kılıç’ı oyuncular ve teknik kadro hiç mi hiç unutamıyor.
Genç yaşta aramızdan ayrılmasına hazım edemeyen yeşil-beyazlı oyuncular, teknik kadro, yöneticiler ve bölge sporseverleri, bir kez daha hocaları için ellerini açıp dua ettiler.
Gürpınarspor Altyapı oyuncularının tişörtlerine bastırdıkları Ahmet Gümüş’ün resmi ile objektiflere bu şekilde poz verdiler ve hocalarını unutmadıklarını bir kez daha göstermiş oldular. Bizde Gazete İstanbul Spor Servisi olarak Ahmet Gümüş hocamıza bir kez daha Allah‘tan rahmet diliyor, saygıyla anıyoruz.
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *