Haberdar Gazetesi Spor Büyükçekmece, 2016’yı galibiyetiyle kapatmak istiyor

Büyükçekmece, 2016’yı galibiyetiyle kapatmak istiyor

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı başarılarla dolu 2016nın son maçında Pınar Karşıyaka ile evinde karşılaşıyor.

Büyükçekmece ekibi, Gazanfer Bilge Arena'da Cumartesi günü saat 15.00'te ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka'yı konuk ediyor.

 2016'nın son maçını galibiyetle kapatmak isteyen Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Avrupa EUROPE CUP'ta fırtınalar estirirken Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde de 17 puanla 10. sırada yer alıyor.

 Akgün: Yeni yıla galibiyetle girelim

Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, maç öncesinde taraftara çağrı yaparak şu mesajı verdi: "Pınar Karşıyaka ile zor bir maç bizi bekliyor. Güçlü bir ekibe sahibiz. Avrupa'da başarılı sonuçlar alıyoruz. Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde de iddialıyız. Oynayacağımız ligin son maçında Büyük Büyükçekmece ailemle birlikte kendi evimizde yeni yıla galibiyetle girmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı tribüne bekliyorum. Teknik heyet ve sporcularımıza güveniyor, başarılar diliyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *