Futbolda olduğu gibi erkek basketbol takımına da uzun süredir hoca arayan F.Bahçe Ülker, turnayı gözünden vurdu. Sarı-lacivertliler basketbolun efsane başantrenörlerinden Zeljko Obradovic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
Partizan, Real Madrid, Panathinaikos ile Joventut’u, başına geçtiği ilk yılda EuroLeague şampiyonu yapan ve toplamda da 8 Euroleague zaferi bulunan Sırp başantrenör, F.Bahçe’ye gelmek için 3 milyon Euro talep etti. Ancak sarı-lacivertli kulüp adına görüşmeleri sürdüren basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy, Obradovic’i yıllık 1 milyon 350 bin Euro’da ikna etti.
BUGÜN AÇIKLANACAK
Senelik 1 milyon 300 bin Euro’dan iki sezon için anlaşmaya varılan efsane hoca Zeljko Obradovic’in F.Bahçe Ülker’in başına geçeceği bugün resmi olarak açıklanacak.
Obradovic son olarak Yunanistan’ın güçlü takımı Panathinaikos’u çalıştırmıştı.
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *