Haberdar Gazetesi Spor Şansal Büyükadan transfer bombası!

Şansal Büyükadan transfer bombası!

EURO 2016yı yakından takip eden Şansal Büyüka: "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Polonya stoperi Kamil Gliki Almanya maçında izlemek için Pariste."

EURO 2016'yı yakından takip eden Şansal Büyüka, Beşiktaşlı futbolseverleri sevindirecek müjdeli haberi açıkladı.

Usta futbol adamı, "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Polonya stoperi Kamil Glik'i Almanya maçında izlemek için Paris'te." ifadeleri ile Siyah Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.
Sezonun bitmesi ile transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta başta Fikret Orman olmak üzere çalışmaları büyük bir titizlilikle sürdürüyor.

Gelecek sezon için çok daha güçlü ve alternatifl bir kadro kumak isteyen Beşiktaş'ta savunma hattı için Kamil Glik ismi listenin 1 numarasında yer alıyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *