SPOR'DA BUGÜN....

SPOR'DA BUGÜN....
İ.BEYLİKDÜZÜ’NDE GÖREV DAĞILIMI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Beylikdüzü pazartesi akşamı ikinci toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı. Tayfun Şen’in yeniden başkanlığa getirildiği toplantıda futbol şube sorumluluğu Hüseyin Çolakoğlu’na verildi. Genel kaptan ise Yaşar Yalçın oldu.

 

Yönetim kurulu üyelerinin tam kadroya yakın olarak bir araya geldiği toplantı sonrası yapılan açıklamada Tayfun Şen’in başkanlığa, Türker İnan’ın asbaşkanlığa, Hüseyin Çolakoğlu’nun futbol şube sorumluluğuna, Yalçın Özcan’ın genel kaptanlığa, Talat Çakır basın sözcülüğüne, Zeki Terzi’nin muhasipliğe, Kerim Bayraktaroğlu ve Metin Aydın’ın altyapı sorumluluğuna, Neicati Aras’ın spor okulları sorumluluğuna, Engin Çetin, Kenan Balcı, Mehmet Hepgül ve Kadir Çakır’ın sponsorluk ve reklam sorumluluğuna, Mahmut Cilara’nın kulüp müdürlüğüne, Muzaffer Albayrak ve Şükrü Taşkın’ın voleybol şube sorumluluğuna, Kadir Küçük’ün hukuk işleri sorumluluğuna getirildiği kaydedildi. Bu arada transfer komitesinin de Talat Çakır, Selim Baştan, Mustafa Albayrak, Hüseyin Çolakoğlu, Yalçın Özcan ve Metin Aydın’dan oluştuğu bildirildi.

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan basın sözcüsü Talat Çakır şu andan itibaren öncelikli olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Çakır “Şu andan itibaren gündemimizin ilk maddesi teknik direktörlük seçimidir. Teknik direktörümüzün belirlemiş olduğu politika doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Beylikdüzü’ne yakışan kaliteli bir hocayla ve futbolcularla yeni sezona merhaba diyeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

TURGAY İ.BEYLİKDÜZÜ’NE!

 

Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor forması giyen Turgay’a Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Beylikdüzüspor’un talip olduğu öğrenildi. Turgay’la yapılan ön görüşmelerin olumlu geçtiği, imzanın an meselesi olduğu bildirildi. Turgay’ın da yuvasına yeniden dönmek için yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Bu arada Çatalcaspor’un da tecrübeli oyuncu ile yakından ilgilendiği elimize ulaşan duyumlar arasında.

-----------

 

AKDERELİ İ.BEYLİKDÜZÜ’NE Mİ?

 

İstanbul Beylikdüzü’nde sürpriz aday. İsmi daha önce Çatalcaspor’da da gündeme gelen Suat Akdereli’nin bu kez ciddi olarak İstanbul Beylikdüzü gündemini işgal etmeye başladığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor’da Şenol Demir’le birlikte görev yapan tecrübeli çalıştırıcının isminin yönetimde ağırlık kazanmaya başladığı elimize ulaşan duyumlar arasında. Pazartesi akşamı yapılan görev dağılımı sonrası Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Hüseyin Çolakoğlu’nun da Akdereli ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği kaydedildi.

 

“PLAY OFF İSTİYORUZ”

 

Yeşilesenyurtspor Sportif Direktörü Hasan Demir yeni sezonda yine zirveye oynayan bir takım kuracaklarını söyledi. İç transfer çalışmalarını noktalandırdıklarını, dış transfer çalışmalarına ise henüz başlamadıklarını ifade eden Demir“Dış transfere henüz başlamadık. Hocanın belirlediği birkaç isim var. Onlarla görüşmelere devam ediyoruz. İnşallah geçen sene bıraktığımız yerin daha da üstünde bir derece elde ederek Play Off oynamak istiyoruz. Y.Esenyurt taraftarlarına, camiasına yakışan bir takım yapmak için uğraşıyoruz. İnşallah seneye şampiyonluklardan hem altyapılarda hem da A takım düzeyinden  ismimizden bahsettireceğiz.” dedi. Bu arada izinli olan oyunculardan Gökay, Murat ve kaleci Eren’in pazartesi gününden itibaren takıma katıldıkları, Sevgin’in izninin ise devam ettiği belirtildi.

SAVAŞ VE KIVANÇ TUZLA’DA

Geçtiğimiz sezon Avcılar Belediyespor’da forma giyen Kıvanç ve Savaş yeni sezonda Tuzlaspor’da forma giyecek. Sarı siyahlı takımın Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde önemli rol oynayan iki tecrübeli oyuncunun Tuzla ile her konuda anlaşmaya vardığı ve takımla birlikte antrenmanlara başladığı kayededildi.

Tuzlaspor’da teknik direktör Köksal Terzi’nin raporları doğrultusunda Beyoğlu Yeniçarşı’dan Ünal, Orhanlıspor’dan İshak, Çekmeköyspor’dan Mehmet ve Kamil, Sultan Orhan’dan Mehmet Şanalmış, Kartal Belediyespor’dan Mehmet Yılmaz, İdealtepe’den Tuncay, Çamlıca’dan Volkan, Ümraniyespor’dan Enes, Feriköy’den Burak, Darıca Kalespor’dan Yusuf Bingöl ve İdris, Sancaktepe Belediyespor’dan Mustafa Kaçmaz, Yeniköyspor’dan Yusuf Türk, Avcılar Belediyespor’dan Savaş ve Kıvanç, Maltepespor’dan Ulaş’la sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı bildirildi. Bu arada Tuzlaspor’un 1 Ağustos tarihinde kampa gideceği, bu tarihe kadar da hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdüreceği belirtildi.

 

YEŞİLOVA ESNAF SEZONU AÇTI

 

Bölgemizin güzide kulüplerinden Yeşilova Esnafspor dün akşam kendi tesislerinde sade bir törenle yeni sezona merhaba dedi. Yönetim kurulunun tam kadro olarak hazır bulunduğu sezon açılışında yeni sezonun hayırlı ve uğurlu geçmesi için dualar eşliğinde kurban kesildi.

 

 Yeni transferlerin de hazır bulunduğu törende kulüp başkanı Ahmet Ulaş teknik heyetle ve futbolcularla yakından ilgilenerek yeni sezonda Süper Amatör Küme istedi.

Sezon açılışı sonrası gazetemize bir değerlendirme yapan Başkan Vekili Salih Yetik “Bu sezon açılışının önemi sporcuların hepsini bir araya toplamak, yeni sezon için çalışmalarımızı plan ve program dahilinde kamuoyuna açıklamaktır. Bizim zaten genç ve mütevazi bir kadromuz var. Bu kadromuzdan Oğulcan Ahmet Erdul ve Ozan Gülez’i profesyonel olmak üzere görüştükleri kulüplerle son aşamaya gelmişlerdir. Kendilerine bundan sonraki spor hayatlarında başarılar dileriz. Bizim hedefimiz genç arkadaşlarımızı buradan profesyonel takımlara kazandırmak, altyapıdan gelen sporcuların da önünü açmaktır. Yeni sezon hepimize ve camiamıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Yeşilova Esnafspor Antrenörü Ercan Yerdak da gazetemize yaptığı değerlendirmede “Kulübümüzün bugünkü açılışının herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Genç oyuncu kadromuzun gelecek yıllarda profesyonel kulüplerde oynama potansiyellerini genişletmeyi, eksiklerini gidermeye, camiamızı doğru temeller üzerinde ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Bu konuda bana destek veren yönetim kuruluna ve Yeşilova halkına, yetenekli oyuncu grubuma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde çalışma programında zamanın lehimize ne kadar geliştiğini hep beraber göreceğiz.” diye konuştu.

İASKF’DEN GÖREV DAĞILIMI

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu pazartesi akşamı Orhan Saka Amatörler Evi’nde toplanarak görev dağılımı yaptı. Ali Düşmez’in başkanlığa getirildiği toplantıda yeni görevler belli oldu.

 

Genel Başkan: Ali Düşmez, Genel Başkan Vekili: Fikret Sivri, Genel Başkan Vekili Yardımcıları: Murat Yapraklar, Ahmet Karaman, Seymen Gençtürk, Genel Sekreter: Ali Muhammet Tanrıyaşükür, Genel Sekreter Yardımcıları: Asım Özdemir, Ufuk Tatar, Asbaşkanlar: Yetkin Karakaş, Murat Kapusuz, Mustafa Koral, Yerel Yönetim Sorumluları: Tamer Canbaz, Şafak Aydın, Amatör İşler Sorumlusu: Osman Ünal, Metin Çırpan, Mali Sekreter: Ali Yazlı, Mali Sekreter Yardımcısı: Selahattin Yeniyol, Sosyal İşler Sorumluları: Necdet Bakır, Osman Keşkekçi, Eğitim Sekreterleri: Muharrem Eren, Cemalettin İnanç, Tesis Sorumluları: Hasan Cevahiroğlu, Kadir Saral, Kulüplerle İlişkiler Sorumluları: Hasan Gökçe, Hüseyin Koca.

Öte yandan İASKF’nin Ramazan ayında iki iftar programı planladığı, bu programlarının ilkinin 8 Ağustos’ta Anadolu yakasında yapılacağı, diğer iftarın ise Avrupa yakasında yapılacağı, ancak tarihinin henüz kesinleşmediği bildirildi.

 

İ.BEYLİKDÜZÜ’NDE ADAY ENFLASYONU

 

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Beylikdüzüspor’da teknik direktörlük arayışı tam bir bilmeceye dönüştü. Pazartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısında aday isimleri adeta havada uçuştu.

 

ŞENOL DEMİR Mİ?

Yönetim kurulu toplantısında gündeme gelen ilk ismin Şenol Demir olduğu bildirildi. Daha önce de iki dönem görev yapan Demir’in yeniden dönmesi için yönetim içinde bazı hareketlikler yaşandığı kaydedildi.

SERDAR GÜCÜYENER DE GÜNDEMDE

Daha önce İstanbul Beylikdüzü başında Türkiye Şampiyonasında final oynatan Serdar Gücüyener’in isminin de pazartesi akşamı yapılan toplantıda gündeme geldiği bildirildi.

HAYRETTİN DEMİRBAŞ DA KONUŞULDU

Bir dönem Galatasaray’da ve Milli Takımda forma giyen eski kalecilerden Hayrettin Demirbaş’ın isminin de toplantıda gündeme geldiği ve önerildiği elimize ulaşan duyumlar arasında.

MURAT ŞENVARDAR DA GÜNDEME GELDİ

İsmi İstanbul Beylikdüzü’nün teknik direktörlük adayları arasında geçen Murat Şenvardar’ın da pazartesi akşamı yapılan toplantıda yeniden gündeme geldiği bildirildi.

ÖZKAZBEK HALA GÜNDEMDE

İlk günden beri İstanbul Beylikdüzü’nde bir numaralı aday olan Hakan Özkazbek isminin de tüm sıcaklığıyla isminin gündemde kalmaya devam ettiği bildirildi. Özellikle kulüp başkanı Tayfun Şen’in Özkazbek konusunda ısrarlı olduğu, tecrübeli çalıştırıcının takımın başına gelmesi yönünde ısrarcı olduğu kaydedildi.

KIVANÇ EGEAKA YARDIMCILIĞA

Bu arada yönetim kurulunun pazartesi akşamı yaptığı toplantıya katılan antrenör Kıvanç Egeaka’nın şartlar ne olursa olsun takımın başına getirilecek olan teknik direktörün yardımcısı olacağı öğrenildi. Daha önce İ.Beylikdüzü’nde başarılı 3 sezon geçiren Egeaka’nın da eski takımına antrenör olarak dönmek için gün saydığı elimize ulaşan duyumlar arasında.

 

“ALTYAPIMIZIN MEYVELERİNİ ALDIK”

 

Gültepe Özgençlikspor Genel Kaptanı Salih Yılmaz başarılarının kesinlikle mucize olmadığını, inanmışlığın bir eseri olduğunu söyledi. Yılmaz “Elde ettiğimiz başarı kesinlikle mucize değil. Yönetim olarak, mahalle olarak zaten biz kulüp kurulduğu günden bugüne kadar bu hedefi koymuştuk. Altyapımızın da meyvesini bu sene aldık. Gayrı federeyken  dışarı gönderdiğimiz kardeşlerimizi de kulübe kazandırdık. Arif  Emre Keklik, Fatih Metin ve Sami Dellal kardeşlerimiz de yeni sezonda kendi mahalle takımlarında forma giymeye başlayacaklar. Kulübümüzün ismi gibi kendi özümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Zaten başarıyı da bu şekilde yakaladık. Sezona girdikten sonra bazı olumsuzluklar yaşamamıza rağmen teknik heyet ve futbolcuların büyük özverisi bizi buraya kadar taşımıştır. Aynı şekilde başta Aziz Hocama, Ferhat Hocama ve altyapının yükünü çeken Zeyti Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bize de sadece yöneticilik yapmak kaldı. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız sadece şampiyonluk değil bunun yanında hedefler doğrultusunda bir üst kümelere de oyuncu kazandırmaktır. Profesyonel kulüplere de kapımız açık.” ifadesini kullandı.

--------- ---------

ENDER S.MİMARSİNAN’A

Hakemliği bıraktığını açıklayan Ender Bozbey futbola dönmek için yeni sezonda tercihini Silivri Mimarsinan’dan yana kullanacak. Avcılar Belediyespor altyapısında yetişen ve bir çok amatör takımın formasını giyen Ender Bozbey’le S.Mimarsinan yönetimi arasında yapılan ön görüşmelerin olumlu geçtiği, Cemil Kenar’ın da takımın başında kalması halinde kontenjandaki ilk hakkını Bozbey’den yana kullanacağı öğrenildi. Bu  arada kulüp başkanı Mehmet Şirin Aksu’nun da Önder’in gelmesi halinde yeni sezonda altyapı gruplarından bir takımın sorumluluğunu da tecrübeli oyuncuya  vereceği kaydedildi.

EFE’DEN ERKEKLİĞE İLK ADIM

 

Silivri Ortaköyspor Antrenör-Futbolcusu Şevki Denizoğlu’nun oğlu Efe erkekliğe ilk adımını attı.


Cumartesi akşamı Kale Park’ta dillere destan bir sünnet töreni ile erkekliğe merhaba diyen Efe sempatik hareketleriyle de neşe kaynağı oldu. Silivri Ortaköyspor Kulüp Başkanı Ramazan Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro olarak hazır bulunduğu sünnet düğününe katılım da oldukça iyi olduğu, boş masa kalmadığı kaydedildi. Silivri Belediye Başkanı Yardımcısı Yılmaz Kandemir de Şevki Denizoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmayan isimlerden oldu. Öte yandan düğün sahibi Şevki Denizoğlu’nun da davetlilerle yakından ilgilendiği, masa masa dolaşarak katılımlarından dolayı teşekkür ettiği gözlendi.

ERKAN SIKINTISI!

Esenyurtspor’da Erkan Sural sıkıntısı yaşanıyor. Genç futbolcunun takımla birlikte antrenmanlara çıkmasına rağmen imzaya yanaşmadığı ortaya çıktı. Altyapıdan yetişen Erkan’ın kendisine gelen bazı teklifler nedeniyle karar vermekte zorlandığı, bu nedenle imzayı aceleye getirmek istemediği öğrenildi.

------ ------

 

ATEŞ GİBİ EŞLEŞMELER!

 

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ve Silivri Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Veteranlar Futbol Turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu.

 

Pazartesi günü oynanan tek maçla grup aşaması tamamlandı. İlk tur maçları sonunda çeyrek final  eşleşmeleri şu şekilde oldu: Alibey-Ortaköy, SESYAD- S.Kadıköy, Gazitepe-Alipaşa, Silivri Veteran-Gümüşyaka. Buarada Alibey-Ortaköy ve SESYAD- S.Kadıköy maçlarının Çarşamba, Gazitepe-Alipaşa, Silivri Veteran-Gümüşyaka maçlarının da Perşembe günü oynanacağı, maç saatlerinin ise bugün açıklanacağı kaydedildi.

------- ------

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.