Tepecikspor’da tek sorun gol

Tepecikspor’da tek sorun gol
Ligde zor günler geçiren Tepecikspor’da Pazar günü oynanan ve golsüz berabere kaldıkları Düzyurtspor maçında futbol olarak istenileni yapmaya çaba gösteren Tepecikspor’da tek sorunun gol olduğu gözlendi.
 Takım olarak yememeyi öğrenen fakat atmayı unutan Tepecikspor’da bu sıkıntının giderilmesi için Teknik Direktör Cafer Aydın’ın arayışa geçtiği gözleniyor. Defansif anlamda iyi görünen fakat ofansif olarak sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlılarda Sinan Kurumuş’un indirdiği topları ileri uç elemanlarının iyi kullanamadığı bir kez daha gözlendi. Sahaya galibiyet için çıkan ve oyunsal anlamda bunu hak eden Tepecikspor’un, gol yollarındaki sıkıntılarına çözüm bulmak için gerekli hamlelerin yapılması için arayışlarını bir şekilde neticelendirmek isteyen Aydın, elindeki mevcut kadroda kimleri bu alana monte edeceği merakla beklenmeye başlandı.


Sinan Kurumuş ile Yasin Şahan ikilisini bu alanda kullanmayı amaçlayan Aydın, Düzyurtspor maçının son bölümlerinde bunu biraz olsun hissettirmiş göründü. Gökhan Kaba’nın da takıma katılmasıyla bu sorunun ortadan kalkacağının sinyallerini veren Tepecikspor’un işlerin iyiye gideceği gibi bir izlenimin bırakması, herkesi umutlandırdı. Bir galibiyeti ihtiyaçları olduğunu, ardından serinin geleceğini inanan Teknik Direktör Cafer Aydın, önemli olanın bu seriyi yakalayacak üç puana ulaşmak olduğunu belirtti. Takımı ligde tutabilme adına gerekeni yapmaya çaba göstereceklerini söyleyen Aydın’ın bu çabalarının nasıl neticeler bırakacağı merakla bekleniyor.


İyi bir kadroya sahip olan yeşil-beyazlılardan taraftarlar çıkış için büyük bir patlama bekliyor. Neticeye gidilecek golleri özleyen sporseverler, galibiyet coşkusunu yaşamak için daha ne kadar bekleyeceklerini de kendi aralarında konuşmadan edemedikleri gözlendi. Tepecikspor’da bu maçın geride kaldığını, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Pazarspor maçının startının verildiğini söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, en iyi neticeleri alarak takımın ligde kalacağına inanların başında gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.