TEPECİK’TE ÇEVİK SESLERİ

TEPECİK’TE ÇEVİK SESLERİ
Tepecikspor’da Şenol Demir mi, Alaattin Çiçek mi, Enver Şen mi derken yönetimin Mehmet Çevik’le masaya oturma kararı aldığı bildirildi.

MUTLU SON SİLİVRİ VETERANLAR’IN!

 

50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan taraf Silivri Veteranlar oldu.

 

Yarı finalde önce Gazitepe Veteranları 4-1 yenerek adını finale yazdıran Silivri Veteranlar, final maçında Ortaköy Veteranlar ile karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmayı 3-2 kazanan Silivri Veteranlar şampiyonluğa uzandı.

Silivri’de bu yıl ilk kez 50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası büyük ilgi gördü.

FİNAL MAÇI ADINA YAKIŞTI

Final maçında karşı karşıya gelen Ortaköy Veteranlar ile Silivri Veteranlar futbolseverlere zevkli dakikalar yaşattılar. Son dakikaya kadar büyük çekişmeye sahne olan ve 2-2 devam eden  karşılaşmada gülen taraf son dakilarda kazandığı golle Silivri Veteranlar oldu. İlk kez bu yıl

50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan taraf Silivri Veteranlar oldu.

3.lük karşılaşmasında ise Gazitepesporu 4-2 yenen Sesyad Veteranlar turnuvada  3. olma başarısını gösterdi.

KUPAYI IŞIKLAR VERDİ

 50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan Silivri Veteranlara şampiyonluk kupasını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Festival’in  final gecesinde verdi. Işıklar turnuvada dereceye giren Ortaköy Veteranlar, SESYAD ve Gazitepe Veteranların kupalarınıda takım temsilcilerine takdim etti. 

------ -------

AKSAKAL DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

 

Silivri Mimarsinanspor’da iki gün önce prensipte anlaşma sağlanan yeni teknik direktör Vasıf Aksakal resmi imzayı attı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreni sonrası Aksakal dönemi resmen başladı.

 

İmza töreni sonrasında bir açıklama yapan kulüp başkanı Mehmet Şirin Aksu, kendileri için öncelikli olanın karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü olduğunu söyledi. Daha önce görev yapan teknik direktörlerle de bu anlayış içinde çalıştıklarını ifade eden  Aksu “Her zaman söylediğimiz gibi bizde başarıdan önce gelen değerler karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörüdür. Geçmişte çalışmış tüm hocalarımızda olduğu gibi takımın patronu hocamızdır. Onun görevine müdahil olma hakkımız hiçbir zaman olmayacak. Tek tabanca hocamız. Her zaman kararlarına saygılı olacağız. Arkasında olacağız. İnanıyorum ki hocamızla beraber huzur içinde güzel bir sezon geçireceğiz.Takımla ilgili her zaman olduğu gibi başarılı olmak için imkan çerçevesinde elimizden geleni yapacağız. Şartlar neyi gösterirse o derecede olur.” ifadesini kullandı.

“CEMİL HOCAYA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Aksu ayrıca iki yıldan beri teknik direktörlüklerini yapan Cemil Kenar’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek “Geçmiş dönemde iki sezon Cemil hocanın vermiş olduğu özveri ve başarılar için kendisine çok teşekkür ederiz. Prensip olarak anlaşamadık ama o her zaman benim ağabeyim. Ben onun kardeşiyim. Mimarsinan’da futbolcu olsun hoca olsun Mimarsinan’ın bayrağını İstanbul’da dalgalandıran arkadaşların emeğini yüreğimizde hissediyoruz. Onlara da teşekkür ediyoruz Her zaman da dost olarak kalacağız inşallah.” ifadesini kullandı. 

“BİRBİRİMİZİ ZAMAN İÇİNDE TANIYACAĞIZ”

Attığı imza ile Silivri Mimarsinanspor’un yeni teknik direktörü olan Vasıf Aksakal da yaptığı açıklamada 15-16 sezonluk bir teknik direktörlük geçmişine sahip olduğunu, bilgi ve birikimini S.Mimarsinan için en iyi şekilde kullanarak başarıya giden yolda hep birlikte olacaklarını kaydederek “15-16 seneden beri amatör ve profesyonel antrenör olarak futbolun içindeyim. 15 sene de profesyonel futbolculuk yaşantım var. Bu dönem zarfında bir çok yönetici ile tanıştım. Bir çoğu ile ailece hala görüşüyoruz. Geçtiğimiz sene Zeytinburnuspor’la her konuda anlaşmamıza rağmen eski yönetimle yeni yönetimin kendi aralarındaki kısır çekişmelerden dolayı oradan ayrılmak zorunda kaldım.Çantaköy’de ailece görüştüğüm yönetici arkadaşların teklifini kırmayıp 4 ayda orada çalıştım. Bu 4 ay zaman zarfı içinde transfer sezonu kapanmıştı. Mevcut kadroda oyuncu sıkıntısından dolayı 4-5 senedir futbolun içinde olmayan arkadaşlardan filiz lisans çıkararak derme çatma bir takım kurduk. Ama kısa bir dönem olmasına rağmen kısa bir bir çalışma dönemi sonrası sizin de bildiğiniz üzere final oynattık. Daha sonra bir tesadüf eseri Silivri Mimarsinansporlu yönetici arkadaşlarla tanıştık. Kendilerinden tahmin etmediğim kadar iyi bir sıcaklık, pozitif enerji aldım. Gayet sıcak bir ilişki içindeyiz. Tesislerin de çok çok iyi olması benim için karar vermemde öncelikli oldu. Takım hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. Bugün ilk defa idmanlara başlayacağız. Birbirimizi zaman içinde tanıyacağız. Takımın birbirimizi tanıma aşamasından sonra kadro kapasitesinin durumuna göre eksik bölgelere gerekli takviyeleri yapıp lige en iyi şekilde başlamayı düşünüyoruz.” ifadesini kullandı.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

------ -------

MUSTAFA İ.BEYLİKDÜZÜ’NDE

 

Yeni sezonda hedefini 3.Lig olarak belirleyen İstanbul Beylikdüzüspor yılın transfer bombasını patlattı. İ.Beylikdüzü’nün teknik direktör Hakan Özkazbek’in raporları doğrultusunda K.Çekmecespor’dan kaptan Mustafa ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

 

 Tecrübeli oyuncunun yeni sezondan itibaren İ.Beylikdüzü’nde oynayacağı öğrenilirken verilen ücret gizli tutuldu. Bu transfer harekatı ile yılın transfer bombasını patlatan İ.Beylikdüzü ilk bombasını da patlatmış oldu. Bu arada transfer için İ.Beylikdüzü Kulüp Başkanı Tayfun Şen’in, K.Çekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun’la bir görüşme yaparak izin istediği, Kurşun’un da ‘Hayırlı olsun’ dediği elimize ulaşan duyumlar arasında.

Haber: İskender KORDU

----- ----

ŞAFAK DA İ.BEYLİKDÜZÜ’NDE

İstanbul Beylikdüzüspor’da bombalar arka arkaya patlıyor. Önce K.Çekmecespor’dan Mustafa’yı renklerine bağlayan İ.Beylikdüzü yönetimi daha sonra da ikinci transfer bombasını Çerkezköyspor’dan Şafak’ı renklerine bağlayarak patlattı. Yönetimin hem Mustafa’ya hem de Şafak’a önümüzdeki günlerde özel bir imza töreni düzenleyeceği bildirildi.

Haber: İskender KORDU

------- ----

K.ÇEKMECE NON STOP

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren K.Çekmecespor’un hafta sonunu da çalışarak geçireceği, önümüzdeki haftadan itibaren de teknik direktör Ömercan Göksu’nun vereceği raporlar  doğrultusunda kadronun büyük ölçüde şekilleneceği bildirildi. Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun dün ofisinde futbol şubesi sorumlusu Hüseyin Gülgönül’le özel bir görüşme yaptı. Görüşmede takımla ilgili konuların gündeme geldiği, Gülgönül’ün hem transfer çalışmaları hakkında hem de takımın son durumu hakkında Kurşun’u bilgilendirdiği kaydedildi.

------- ----------

TEPECİK ORMANA KOŞTU

Yeni sezon hazırlıklarına İhsan Şen yönetiminde başlayan Tepecikspor dün Florya Atatürk Ormanı’nda nefes açtı. Tam kadroya yakın olarak yapılan çalışmayı geçtiğimiz sezon kaleci antrenörlüğü yapan İhsan Şen yönetti. Yönetim kurulu üyesi Cemil Eyüboğlu’nun da takip ettiği çalışmada futbolcuların oldukça istekli  ve arzulu oldukları gözlendi. Tepecikspor Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Eyüboğlu yaptığı açıklamada teknik direktör sorunlarının birkaç gün içinde netleşeceğini söyledi.

----- -------

EMİN VE  MEHMET E.BAYBURT’TA

Yeni sezonda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan Esen Bayburtspor 1.Amatör Küme ekiplerinden M.K.Paşaspor’dan Mehmet ile Avcılar Cihangir’den Emin’le her konuda anlaştı. Transferlerde taleplerin oyuncular tarafından geldiği, yönetimin de bu oyuncularla bir görüşme yaparak teknik direktör Turan Yılmaz’ın raporları doğrultusunda prensipte anlaşmaya vardığı kaydedildi. Bu arada Esen Bayburtspor’un pazartesi gününden itibaren teknik direktör Turan Yılmaz yönetiminde toplanarak yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştireceği kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

 

TAŞDAN DA GÜNDEMDE!

Tepecikspor’da Mehmet Çevik ile birlikte gündeme gelen ikinci teknik direktör adayının ise daha önce yeşil beyazlı takımda antrenör olarak görev yapan Bülent Taşdan olduğu kaydedildi. Yönetimin şu anda öncelikli olarak Mehmet Çevik ve Bülent Taşdan isimleri üzerinde durduğu elimize ulaşan duyumlar arasında.

------ ---

DEMİR’LE İPLER KOPTU MU?

Tepecikspor’da teknik direktör arayışları son hızla sürerken teknik direktör Şenol Demir’le yapılan görüşmelerin  de olumsuz sonuçlandığı ileri sürüldü. Camiaya yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Demir’le görüşmelerin yapıldığı fakat olumlu bir sonuç elde edilemediği kaydedildi. Yönetimin de bu gelişme üzerine diğer adaylar üzerine yoğunlaşmaya başladığı bildirildi.

---------- ------------

Z.ÖNDER ÖZEN Mİ GELİYOR?

Tepecikspor’da bomba iddia. Teknik direktörlük için son adayın Zeki Önder Özen olduğu ileri sürüldü. Son olarak Bugsaşspor’un teknik direktörlüğünü yapan Özen’le en yakın zamanda bir görüşme yapılacağı bildirildi. Daha önce Fenerbahçe’de gençlik gelişim antrenörlüğü ve profesyonel takım antrenörü, Hacettepe ve Eskispor’da da teknik direktör olarak görev yapan Özen’le önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı iddia edildi.

------ --------

“BAŞARACAK GÜÇTEYİZ”

 

İncirtepespor Kulüp Başkanı Fikri Bayrak takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirterek yeni sezonda hedeflerinin Süper Amatör Kümeye yükselmek olduğunu söyledi.

 

Bayrak “Şu anda takımdaki hava çok iyi. Bundan sonraki süreçte de hocamızın raporlarına göre hareket edeceğiz. Bu kadar uğraşın ve emeğin sonucunda inanıyorum ki Süper Amatör Kümeye yükseleceğiz. Bunu da başaracak güçteyiz. Öyle bir kadroya da sahibiz.” diye konuştu.

Öte yandan Esenyurt Stadı’nda yapılan tadilat nedeniyle yeşil sarılılar Salı akşamı Esenyurt Stadı’nda yapılması gereken çalışmanın yeri değiştirilerek Bizimvadi Halısaha Tesisleri’ne kaydırıldı. Fizik kondisyon ve dayanıklılık ağırlıklı geçen antrenmanda futbolcuların pestilinin çıktığı gözlendi. Bu arada İncirtepespor Basın Sözcüsü Zafer Aras önceki gün baba oldu.

Haber: İskender KORDU

-------- ------------

“HEDEF LİGDE TUTUNMAK”

 

Firuzköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Balcı yeni sezonda ilk hedeflerinin ligde tutunmak olduğunu söyledi.

 

Haftanın beş günü kendi sahalarında çalışarak yeni sezona hazırlık yaptıklarını kaydeden Balcı “Öncelikli hedefimiz ligde tutunabilmek. Yeni sezonda altyapıda da U 17 takımı ile lige katılacağız. U 19 kadromuzu da A takımla birlikte kullanarak geniş bir kadro ile yeni sezonda mücadele edeceğiz.” diye konuştu. Balcı, geçtiğimiz sezon büyük bir fedakarlık örneği göstererek hem U 19 hem de A takımda forma giyen oyunculara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Bu arada Firuzköyspor’da forma giyen oyunculardan Ferhat ve Ömer’e çeşitli kulüplerden teklifler geldiği, fakat iki oyuncunun da kulüplerinde bir sezon daha kalmak istedikleri elimize ulaşan bilgiler arasında. Yeşilesenyurtspor’un Ferhat konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

Haber: İskender KORDU

--- -

 

ORTAKÖY’E DURMAK YOK

Süper Amatör Küme ekiplerinden Silivri Ortaköyspor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız olarak sürüyor. Antrenör-futbolcu Şevki Denizoğlu’nun yönetiminde haftanın 4 günü kendi tesislerinde çalışan bordo mavilileri adeta hırs basmış durumda. Perşembe akşamı yapılan çift kale maçta futbolcular hırsıyla göz doldururken kemik sesleri adeta havada uçuştu. Yönetim kurulu üyelerinin de ilgi gösterdiği antrenmanı Manastır Taraftar Grubu liderlerinin de tribünden takip ettikleri gözlendi. Antrenman sonrası sorularımızı yanıtlandıran genel kaptan Akın Daylan, takımın her geçen gün oturmaya başladığını söyledi. Daylan “Kadromuz da büyük ölçüde netleşmeye başladı. Lig yaklaştıkça takımın daha çok oturacağını  tahmin ediyorum. Şevki Hocanın bizden istediği mevkiler olursa bu konuda da yönetim kurulu olarak üzerimize  düşeni yerine getireceğiz.” ifadesini kullandı.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

-------- -----

TEPECİK’TE ALTYAPI SEÇMELERİ

TFF 2.Lig ekiplerinden Tepecikspor’un altyapı seçmeleri için düğmeye bastığı kaydedildi. Antrenör Fatih Türkkan yönetiminde yapılacak olan seçmelerin 10 Ağustos tarihinde kulüp tesislerinde gerçekleştirileceği kaydedildi. Seçmelerin 1993 ve 1997 doğumlular arasındaki sporcuları kapsayacağı, ilk seçmeleri kazanan futbolcuların ikinci bir elemeden daha geçirilecekleri bildirildi. Altyapı Antrenörü Fatih Türkkan, 10 Ağustos’ta yapacakları seçmeye bölgedeki bütün gençleri davet ettiğini, kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

ÖMERLİ’DE GÜNEŞ AÇTI

Süper Amatör Kümede lige katılıp katılmayacağı henüz kesinlik kazanmayan Ömerlispor’da olumlu rüzgarların esmeye başladığı bildirildi. Kulüp Başkanı Vedat Dönmez’in köy halkı ve yönetimle yaptığı ön görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi. Son yapılan görüşmelerin ardından Ömerlispor’da olumlu bir hava doğarken bu rüzgarla bir toplantı daha yapacak olan kulüp başkanı Dönmez’in son kararını hafta başında yapacağı geniş katılımlı toplantıdan sonra vereceği, şu anki havanın ise katılma yönünde olduğu bildirildi.

Haber: İskender KORDU

------------- ------------------------------

ORÇUN Y.ESENYURTSPOR’DA

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeşilesenyurtspor bir transfer bombası daha patlattı. Yeşil beyazlı yönetim teknik direktör Kemal Aktaş’ın raporları doğrultusunda bir sezon önce Kocasinanspor’da forma giyen Orçun’u renklerine bağladı. Orçun’un transferinde aynı sezon Kocasinanspor’da forma giyen kaleci Eren ve Murat’ın referanslarının da etkili olduğu bildirildi. Forvet oynayan Orçun’un yeni sezonda yeşil beyazlı formayı giyeceği öğrenildi. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Florya Atatürk Ormanı’nda yaptığı kros çalışmaları ile sürdüren Y.Esenyurt’un Aktaş yönetiminde 15 gün boyunca krosa devam edeceği, bu sürenin sonunda da saha çalışmalarına geçeceği ifade edildi. Bu arada Dikilitaşspor’un ön liberosu Orhan’la da bir görüşme yapıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.