'Troller bizi yıpratmaya çalışıyor'

'Troller bizi yıpratmaya çalışıyor'
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Başakşehir mağlubiyetinin ardından "Bizde hiçbir şey kötü değilken başladı, bu bilinçli yapılan bir olay. Bunu ilk kurşuna kadar takip etmek mümkün. Çoğunlukla troll, yeni açılmış hesaplar olduğunu görüyoruz.'

Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilen Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

AA'da yer alan habere göre, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koç, rakiplerini kutlayarak, "Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bir yerde onların şanssızlığı dönecekti, bize rastladı. Tebrik ediyorum. Beklemediğimiz sonuç ama biz de bir yerde kötü bir maç çıkararak yenilecektik, o da bugüne rastladı. Böyle bir yol kazasının erken gelmesinin bize iyi bir ders olabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"YARIN YEPYENİ BİR GÜN BAŞLIYOR"

UEFA Avrupa Ligi'nde zor bir maç oynadıklarını kaydeden Ali Koç, "Orada hem fiziki hem de duygusal açıdan bayağı bir yıpranma oldu." dedi.

Önlerinde zorlu müsabakalar bulunduğuna dikkati çeken sarı-lacivertli kulübün başkanı, "Özellikle Türk takımları arka arkaya maçlarda sıkın yaşayabiliyorlar. İyi oynamadık. Rakamlara baktığınız zaman, aslında rakamlarla maçın sonucu bağdaşmıyor. Topa sahip olma, pas oranları, orta gol pozisyonları, kaleyi tutan şutlara rağmen... Demek ki etkin futbol oynamamışız ve bütün rakamlar lehimize olmasına karşın buradan 2-0 mağlubiyetle dönüyoruz. Panik olacak bir durum yok. Ben takıma çok inanıyorum. Doğru yolda olduğumuza ve hocamıza çok inanıyorum. Biraz evvel aşağıda soyunma odasındaydım arkadaşlarla. Bu gece yatacaklar, kafalarında maçı yaşayacaklar, yarın yepyeni bir gün başlıyor. Perşembe günkü GZT Giresunspor maçına odaklanacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.