Vefa, Florya’yı mesken tuttu

Vefa, Florya’yı mesken tuttu
BAL, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Vefa, Florya Ormanını çok sevdi.

Yaklaşık bir haftadan beri çalışmalarını Florya ormanında sürdüren Vefa’da çalışmalar hız kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını tam kadro sürdürülen yeşil-beyazlılarda tüm sporcuların son derece istekli bir atmosferde olması teknik heyeti ve idmanı takip eden yöneticileri son derece memnun etti.

Yeni sezona mutlak 3.Lig parolası ile yola çıkan Vefa, ara vermeden çalışmalarına devam edecek. Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran ve çok sayıda yöneticinin idmanları yakından takip etmesi, futbolculara ve teknik ekibe ayrı bir motivasyon katıyor. Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, teknik heyete harika bir ekip teslim ettiklerini, teknik kadronun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Bu sezon 3.Lig dışında hiçbir şey düşünmediklerini söyleyen, Mesut Gülbaran ile aynı görüşte olduğunu belirten teknik direktör Adnan Keskin, “Vefa camiası ve taraftarlarımız merak etmesin, onların mutluluğu için gece gündüz çalışacağız ve mutlu sona ulaşmak için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” diyerek, yönetimin beklentilerine gerekli cevabı vermeden geçemedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.