YAZ SPOR OKULLARI START VERDİ

YAZ SPOR OKULLARI START VERDİ
Beylikdüzü Belediyesi’nin her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okullarına bu yılda katılım hayli yüksek oldu.Programda, öğrencilere ve ailelerine seslenen Başkan Yardımcısı Yalçın, 7'den 70'e her vatandaşı sporla iç içe olmaya çağırdı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu sportif başarıların devamı ve arttırılması  etik değerlere sahip sporcuların yetiştirilmesi, Beylikdüzün'de sporun yaygınlaşması amacıyla bu yılda sürdürdüğü Yaz Spor Okulları’na başvuran çocuklara kıyafetlerini teslim etmek üzere bir program düzenledi. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın,Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, belediye yetkilileri, spor eğitmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 “Onlar Bizim de Çocuklarımız”

Deneyimli 26 eğitmen kadrosuyla 11 branşta yaklaşık 1500 öğrenciye eğitim verilecek olan yaz spor okulları kıyafet dağıtım programı Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel'in açılış konuşması ile başladı. Ardından yaz spor okulları koordinatörü Lokman Arıcıoğlu öğrenciler ve velileri programla ilgili bilgilendirildi. Programda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u temsilen bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, öncelikle karne alan çocukları kutladı ve  “Bizlere emanet olarak teslim ettiğiniz sevgili yavrularımıza bizler, kendi çocuklarımız gibi hassasiyetle davranacağız. Çünkü onlar bizim de çocuklarımız, canımız” dedi.

 Çocuklara Spor Kıyafetleri Hediye Edildi

 Kısa zaman önce Beylikdüzü Kulüpler Birliği'nin kurulduğunu ve Beylikdüzü Kulüpler Birliği Başkanı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Yalçın, “Beylikdüzü'ndeki spor aktivitelerini tek noktadan koordine ediyoruz. Amacımız,Beylikdüzü'nü  sporda,daha çok ses getiren bir ilçe haline getirmek” dedi ve 7'den 70'e her vatandaşı spora davet etti. Konuşmaların ardından Yaz Spor Okulları uzman eğitmen kadrosu kendilerini tanıttı. Program, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın,Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ve belediye spor sorumlularının Yaz Spor Okulu'na katılan çocuklara çanta ve spor kıyafetlerini hediye etmesiyle sona erdi.

 Branş Eğitimleri 2 Aylık Bir Dönemi Kapsıyor

 Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda hafta içi her gün saat 09:00 ila 12:30 saatleri arasında Basketbol, Voleybol, Jimnastik,Tekvando, Masa Tenisi,Santranç,Jimlastik,Yüzme ve Rüzgar Sörfü branşlarında eğitimler verilecek ve 17 Haziran – 2 Ağustos tarihleri arasında yaklaşık 2 aylık dönemi kapsayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.