Hasan Hınıslı

Hasan Hınıslı

Şüyuu, vukuundan beterdir!

Cem Boyner, Cem Uzan, Yalım Erez, Sadettin Tantan, Abtüllatif Şener, Ali Haydar Veziroğlu, Numan kurtulmuş, Yusuf Bozkurt Özal, Tuğrul Türkeş, Yaşar Nuri Öztürk bu ünlü isimler size ne hatırlatıyor?


İşte bu isimler yola tek başına değil şaşalı şatafatlı vede janjanlı çıktılar, işin garibi hepside yolda kaldılar. Yola inanç ile çıkanlar kazanır, tek başına bile olsalar...

Unutmayınız ki; 1 Mayıs 1977 de herkes evden tek başına çıktı, ancak o tek kişiler çoğala çoğala Taksim meydanında 500 bin kişi olmuşlardır!

Şimdi Mustafa Sarıgül büyük bir gümbürtüyle partileşiyormuş, Sarıgül’ün gelip gelebileceği yeri artık görme zamanı geldi...

TDH adına partileşiyor mu, yoksa HYP’yimi devraldı da bundan sonra HYP’de siyaset yapacak, vatandaşta artık hangisine inanacağını şaşırdı.

Sarıgül’ün artık halka siyaseten cevap verme zamanı!

Nerde duracak, nerede siyaset yapacak. Vatandaşın bunu bilme hakkını sanırım her siyasetçi gibi Mustafa Sarıgül de biliyordur.

Sarıgül partiler üstü tavrıyla geçeceği veya kuracağı partiye faydalı olmak istiyorsa kararını bir an evvel vermelidir!

***

Gürsel Tekin, aylar önceden İstanbul büyükşehir belediye başkanlığına adayım dedi ve bunu deklere etti.

Tekin, adaylığını açıkladıktan sonra; partim beni değil bir başkasını aday gösterirse koluna girip onun için çalışırım demeyi de ihmal etmedi.

***

CHP lideri, Ocak ayında İstanbul Karaköy'de hizmete açılan İletişim ve Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki çalışmaların Rasim Bölücek tarafından yapılacağını, çalışmalar konusunda MYK ile irtibatı ise Gürsel Tekin kuracak derken ne demek istedi?

Günün sözü; Bir şeyin “şüyuu, vukuundan beterdir.” Yani herhangi bir durum hakkında söylentilerin(Dedikodunun) yayılması, o durumun gerçekten olmasından beterdir.




twitter.com/HasanHinisli

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Hınıslı Arşivi