Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Takasa 5 kala, gruba ziyaret

Takasa 5 kala, gruba ziyaret

Silivri Gündem

Aydın Üniversitesine yer takası vardı meclisin gündeminde. Meclis öncesi, AK Parti grubunun belediyedeki odasında beklenmedik iki konuk. CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar... Bu ani ve beklenmedik sürpriz ziyaretin takasa 5 kala gerçekleşmesine anlam yüklemek lazım gerekir mi bilemedim ama hoş olmuş. AK Parti grubundan da, CHP grubuna bir iadeyi ziyaret gerçekleşir herhalde.. Sanıyorum....

Düzeltme

Aydın üniversitesi demişken. Konuyla ilgili dün yayınlanan haberimizde Marmara üniversitesi muhtara takıldı demişiz. Muhtara takılan üniversite İstanbul üniversitesine fener köyde verilecek yerdir. Gerçi Gümüşyaka mahallesinde Marmara üniversitesine verilen yerde çayır çimen mera vasfında. Orası da bir sürü bürokrasi engelini aşmak zorunda kalacak. Ama okurun gözünden kaçar mı? Hemen aradılar.. Grafik hatası olmuş, özür diler düzeltiriz.

Yardımseverler Derneği gecesi mi CHP mitingi mi?

Silivri Yardımseverler Derneği'nin kadınlar günü nedeni ile düzenlediği gecede Başkan Işıklar almış eline mikrafonu milletvekili aday adaylarını açıklamış. Yeri mi? Değil tabii ki... Bütün siyasi partilere açık bir STK organizasyonunda Belediye Başkanı sıfatıyla kürsüye çıkıp CHP adaylarını açıklamak nasıl tanımlanır, bulamadım. Hoş olmamış diyelim... Ancak daha hoş olmayanı, aday adaylarını açıklaması gereken kişinin Belediye Başkanı değil İlçe Başkanı olmasıdır. İlçe Başkanlığına soyunan Işıklar, Şahin'i ezip geçiyor farkında mı bilinmez. Biz yazalım, belki bir an boş bulunarak düştüğü hatadan döner...

Sönmez ve Önal da adaymış

Neyse Işıklar açıklayınca öğrenmiş olduk. İlknur Sönmez ve Dilruba Önal da CHP'de milletvekili adaylığına adaymış. Aday adaylarına iki bayan ismin katılması hoş ancak yakın zamanda partide örgüte nazır duyururlar inşallah kendileri de... Hayırlı olmasını dilerim. Özellikle İlknur Sönmez'i, siyasetteki duruşu ile her zaman takdir ettiğim bi isim olarak, işte o kürsüye, büyük millet meclisi kürsüsüne çok yakıştırdığımı da dip not olarak geçmek isterim.

Sormazlar ya, hani bana sorsalar kimi aday yapalım diye... Açıklanan bütün aday adaylıklarını bir kenara koyar, tartışmasız ve hiç düşünmeden İlknur Sönmez derim. Diyebilirim... Umarım o listelerde adını da görebilirim.

AK Partinin sağlıkçısı da belli oldu

Daha önce yazmıştım. Kimliği belirsiz bir sağlıkçı ile AK Partinin milletvekilliği aday adaylığı konusunda temas halinde olduğunu duyurmuştum. Sır gibi saklanan ismin Hayat Hastanesi doktorlarından Burak Beksan olduğunu öğrendim. O heyecanla sizinle paylaşmak istedim. Hayırlısı olmasını dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi