Teşekkürler Çatalca Belediyesi

Yıl 1990 askerden yeni gelmişim, karatede siyah kuşak 1 danım o zamanlar Çatalca’da sadece Ziya Altınoğlu Kapalı Spor Salonu vardı. Bende sürekli İstanbul’A ders’e gidip geliyordum. 
Rahmetli hocam Hamit Şahin bana dedi ki Çatalca’da kurs açalım hocalık yapabilir misin? Dedi. Bende yaparım hocam dedim. Doğru Spor Müdürümüz İsmail Tüfekçi’nin yanına gittim. Müdürüm bu salonda fahri olarak karate çalıştırmak istiyorum Hamit hocamın denetiminde olur mu? Dedim. Olur ama öğrenci olur mu, gelen olur mu bakalım? Dedi. Biz başlattık 2 tane öğrenci geldi. Beyaz elbiseyle onları gören gelmeye başladı derken 30 bulduk. Bunda İsmail Tüfekçi Müdürümün çok payı var kendisine teşekkür ederim.
3 Bin’in Üzerinde Lisanslı Sporcu                                  
 
Her derse gelene lisans çıkartıp gerçek anlamda birer sporcu olmalarını sağladım. Bu çalışmayı hep İlçe Spor Müdürlüğünde yaptım. Hep Yurtiçi’nde başarılarımız oldu ama son 10 yıldır Uluslararası büyük başarıya imza atık. Tabiki bu başarıları yalnız başıma yapmam imkânsızdı. Öncelikle Çatalca halkına, velilerime bana güvenip çocuklarını getiren herkese Binkılıç Karaca Köy halkımıza teşekkür ederim. Onların güvenini boşa çıkartmadık başarılarımız her gün artıyor. 
Bütün Belediye Başkanlarımıza Teşekkürler
                         
Başlıkta okudunuz teşekkürler Çatalca Belediyesi. Yani şimdiye kadar olan bütün Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Hepsinden Allah razı olsun ne zaman maçlara gitsek araç tahsisi vb. her türlü desteği bana sağlayan geçmişteki Çatalca Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim. En son darbeyi Cem Kara Başkan’ımız vurdu. Çatalca Karate Spor Kulübü kurdum valilik makamınca onaylandı. Başladık uluslararası derece yapmaya. İlk başta Çatalca Kaymakamımız kulübe yardım edermiş gibi yardımları yapıyordu ama bir baktım ki Sn. Kaymakam verdiği sözü yerine getirmedi. İlçemize Uluslararası Karate şampiyonası yapacaktık Kaymakam Bey ile görüştük hay hay tabiki ilçemizi tanıtım açısından fevkalade iyi olur, talimat verdim ne gerekirse yapın dedi herkese duyurduk. Düşünebiliyor musunuz ilçemize en az 5000 kişi gelecek. Herkes memnun dosyayı Kaymakam bey’e götürdüm yanımda fed yetkilisi ne dese iyi bunu yapamayacağız para yok dedi öyle kaldık. Her tarafa mahcup olduk.

Üç gün sonra gazetede okudum Çatalca kaymakamından ‘’Çatalca’dan spora on bin TL yardım’’ kulüp olarak herkes tarafından kullanılmak istediklerini anladım. Bir gün maçlara araç istemek için Belediye’ye gittim Cem Başkan’la karşılaştım çok başarılı olduğumu söyledi. Gel Belediye Karate Okulu açalım dedi ve insan inanın İlçesine bu kadar başarı getirebilir. Dedim ki demek ki bize bir sahip çıkan var. Bir yıldır devam ediyorum rekor kırdık Ülkedeki madalyaları saymıyorum sadece 2013 Nisan ayı içerisinde Dünya 3 gümüş, 4 bronz madalya kazandık. Bunlar kolay olmuyor, emek ister sporcularımı kutlarım. Sakarya da Uluslararası Karate Şampiyonası var Çatalca Belediye Karate Okulu olarak birinciliği bekliyorum. Çatalca da karatenin bu kadar sevilmesinin sebebi hiç bir siyasi partinin yandaşı olmadığımdır. Benim öğrencilerimin velilerinde her partiden olan var. Hepside benim tarafsız olduğumu bildikleri için bana inanıyorlar bende onlara. ‘’Hocam sen nereye biz oraya her zaman yanındayız’’ diyorlar.
24 Mayıs 2013 cuma günü Uluslararası Şampiyon olan öğrencilerime Çatalca Belediye Başkanımız Sn. Cem Kara ödül verecek şimdiden hepinizi bekliyorum. Yer: Nazım özbay kültür merkezi salonunda 19.00 da Karacaköy Binkılıç’dan yoğun katılım olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi