TÜRKİYENİN GURURU KARATE

17’cisi düzenlenen Akdeniz oyunlarında Türkiye’nin gururu karate oldu. 10 Sporcusuyla Akdeniz oyunlarına katılan karate Mili takımımız rekor kırarak, Akdeniz oyunlarının tarihine geçti. Tabi bunlar kolay olmuyor başarı emek ister, özveri ister çalışmak ister, zirveye kolay gelinmiyor. Haziran 28- 29’nda yapılan karate maçlarını Türk halkı heyecanla izledi,ve o kadarda gururla düşünebiliyor musunuz 10 sporcudan 8 tanesi madalya alıyor, bu kolay değil disiplinli çalışmanın sonucu helal olsun.
                                     
 
 İŞTE KAHRAMANLARIMIZ

Hafsa Şeyda Burcu     altın madalya
Tuba Yenen                altın madalya
Serap Özçelik             altın madalya
Meltem Hocaoğlu       altın madalya
Ömer Kemaloğlu        altın madalya
Serkan Yağcı              altın madalya
Enes Erkan                gümüş madalya
Bahar Erşeker           gümüş madalya

Bugün dünyada söz sahibi olan Türkiye karate federasyonu bu başarıyı nasıl sağladı?bir kere önceki yıl yazmıştım, benim federasyon başkanım camianın içinden olacak, ne kadar doğruymuş şimdi anlaşıldı. Benim yaptığım sporu bilmeyen birisi bana başkan olsa ne kadar faydalı olur? siz düşünün onun için demiştim benim başkanım beni anlayacak, yaptığım sporu kuralları dahil bütün inceliklerini bilecek o zaman olur.
                   
KAHRAMAN FEDERASYON BAŞKANIMIZ

Federasyon başkanımız Sayın  Esat Delihasan bütün federasyon başkanlarına fark atarak rekor kırdı. düşünebiliyor musunuz olimpiyatlarda tekvando 2 madalya almıştı, adeta ülke sevince boğulmuştu ama Akdeniz oyunlarında Mersinde yapılan Akdeniz oyunlarının en çok madalya alarak tarihe geçen, karate Mili takımımızı kutlarım.Şampiyonların antrenörlerini de kulüp antrenörlerini de candan kutlarım. Fransa’da  olduğu gibi Akdeniz oyunlarında TV maçları anlatan Süleyman Orhan hocamıza o güzel anlatımı için teşekkür ederim, her maç esnasında hakemin  bayrağı yanlış elde tuttuğunu söylemesi, detayları böylesin fark etmesi 
karate camiamızın genç dürüst uluslar arası aynı zamanda hakemimiz olan, Süleyman Orhan’ı izleyiciler asla unutmaz. yüreğine sağlık Süleyman hocam. Böylesine pırıl pırıl karate camiamızın bundan sonrada daha çok şampiyonalar çıkaracağından hiç şüpheniz olmasın Türk karatesi dünyanın zirvesinde. Tekrar şampiyonlarımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi