Mehmet Mert

Mehmet Mert

Umut Oran Büyükçekmece’de!

Umut Oran Büyükçekmece’de!

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Umut Oran Büyükçekmece’de bir kahvaltılı toplantı düzenledi.

Sivil Toplum Örgütleri, muhtarlar ve partililerin katıldığı toplantıya milletvekili adaylarından Kenan Şimşek’te katıldı.

Toplantının soru cevap kısmında genellikle milletvekillerinin seçildikten sonra halkın arasına karışmadığı ve halktan kopuk olduğu şikâyetleri dile getirildi.

Ben de bu toplantıda Umut Oran’a dün yayınlanan haberimizi göstererek bakın neler sordum:

 

Umut Oran’a bunları sordum!

 

‘Bakın CHP’li bir belediye başkanınız bu seçim döneminde yol kenarına kendi posterleri ile süslü otobüsü park etmiş. Bu otobüs CHP’nin flamaları ile süslenseydi daha iyi olmaz mıydı? İşte bu gibi nedenlerden dolayı CHP’nin parti içi disiplininin iyi işlemediğini düşünüyorum. CHP’li belediye başkanları alanlarda AKP’liler kadar çalışmıyor. CHP Cumhuriyet’in ve ‘Halk’ın partisidir diyorsunuz ama! Aday listenizde ilk on kişi arasında halkı temsilen bir kişi yok. Büyükçekmeceliler, Silivrililer, Çatalcalılar, Avcılarlılar, Esenyurtlular, Beylikdüzülüler yarın kimin kapısını çalacaklar.

Siz bölgemiz milletvekili olarak yarın bu bölgeden gelen vatandaşlarla ilgilenebilecek misiniz? Sayın Kenan Şimşek Ankara’dan gelmiş bölgemizden aday olmuş. Kendisi daha önce hiç bölgemize geldi mi? Buranın sorunlarını biliyor mu? Bu eksikliklerinizi nasıl düzelteceksiniz?

 

Umut Oran sorularıma hak verdi!

 

Bütün bu sorularımda haklı olduğumu dile getiren Umut Oran ‘CHP olarak tabiî ki eksiklerimiz var. Siz basın mensuplarının eleştirilerini dikkate almak durumundayız’ diyerek bu soruları yetkili kurullarla toplantılarda gündeme getireceğine dair söz verdi.

 

Çatalca’dan Tepecik’e tam destek!

 

Tepecikspor son maçında Hatayspor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek grubunda şampiyon olup 2. Lig’e çıkmayı başardı. Son maçta Tepecik’e beraberlik yetiyordu ancak rakip de güçlüydü ve Hatay’a da puan lazımdı. İşte bu son maçın protokol tribünü de önemliydi ve Çatalca protokolü tam takım maçta yerini almıştı.

Çatalca Kaymakamı Nevzat Taştan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca İlçe Spor Müdürü İsmail Tüfekçi, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Kerim Menteşoğlu, CHP milletvekili adayları Mevlüt Salanoğlu, Orhan Duran Eyüpoğlu ailesini bu önemli maçta yalnız bırakmamıştı.

Ben de vaktim olduğu sürece aslında Tepecik’in maçlarını kaçırmıyordum da bu önemli maçta tribünde yerimi aldım ve keyifli bir maçın ardından bölgemiz bir mahalle takımının 2. Lig gibi önemli bir lige çıkmasından dolayı gururlandım. Tebrikler Tepecik Spor ve teşekkürler Çatalcalı dostlar…

 

HABERDAR spor ilk puanını aldı.

 

Büyükçekmece Kaymakamlığının düzenlediği halı saha turnuvası son hız devam ediyor.

HABERDAR olarak bu turnuvada yerimizi aldık ancak pek başarılı maçlar çıkaramıyoruz.

Malumunuz ben eskisi kadar oynayamıyorum.

Yaş 43.

Gençler maşallah bizden bekliyorlar oynamamızı.

Hal böyle oluca ilk maçı 4-1 kaybettik, ikinci maçta Büyükçekmece İlçe Tapu Müdürlüğü ile 7-7 gibi bir skor ile berabere kaldık.

Neyse daha 3 maçımız var.

Bakalım gruptan çıkabilecek miyiz?

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehmet Mert Arşivi