(…) YA CHP OLSAYDI?..

İslam Peygamberine hakaret eden Rasmusen’i,Nato  Genel Sekreteri yapan CHP olsaydı.Malatya Kürecik’e, İsrail’i İran’dan gelebilecek saldırıya karşı koruyacak radar üssünü CHP kursaydı. Fransa’nın öncülüğündeki Nato’ya,Libya’nın işgali için  CHP destek verseydi. Esad’a karşı Suriyeli teröristleri,silah ve para vererek CHP destekleseydi.Yahudiler’e Anadolu’dan toprak satan CHP olsaydı. Zinayı suç olmaktan çıkaran CHP olsaydı. Ülkede onlarca camiyi yıkıp da yerine AVM yapan CHP olsaydı. Türkiye’de son yıllarda yüzlerce kilise açılmasına ön ayak olan CHP olsaydı. Van’da Akdamar ve Yeşilköy Ermeni Kilisesi’ni milyonlarca lira harcayarak onaran ve her ikisine de Ermeni Bayrağı çektiren CHP olsaydı…
 
Devletin en üst düzey bürokratını  Başbakan’ın elçisi olarak Apo’nun ayağına gönderen CHP olsaydı. “Teröristlerle kucaklaşanlarla asla görüşmem” dedikten sonra aynı kişileri teröristlerin lideriyle görüşmeye gönderen,onlarla masaya oturan  CHP olsaydı. Antep,Urfa,Maraş,Hatay topraklarını,”Nato topraklarıdır” deyip buralara patriot yerleştiren ve bu siyasetiyle Türkiye’yi hedef haline getiren CHP olsaydı.
Habur’da devlete meydan okuyan eşkıyanın ayağına savcı-yargıç göndererek orada çadır mahkeme kuran CHP olsaydı. Kınalı Ada’da Papaz Okulu’nu açan CHP olsaydı. İsrail’in Marmara Gemisi’ni basıp 9 yurttaşımızı  öldürmesine rağmen,Siyonistlerden aldığı madalyayı boynunda taşıyan CHP’li olsaydı. ”Van münit çıkışını ben İsrail Başbakanı’na yapmadım.Kızgınlığım oturumun yöneticisineydi” diyerek dışarıda başka,Türkiye’de başka konuşan siyasi CHP’li olsaydı. 
 
Türk çiftçisine ekip dikmeyi yasak ederken,sebze-meyve yetiştirmek için susuz Sudan’dan devlet adına 5 milyon dönüm arazi kiralayan CHP olsaydı.Dışarıdan et,ot,saman;buğday,pamuk,tütün ithal eden CHP olsaydı.  ”Türk milliyetçiliğini ayaklarımın altına aldım” diyen AKP değil de CHP olsaydı. Suriye’de “Esad’ı devirme  konusunda İsrail ve Türkiye’yle ortak çalışıyoruz” diyen Amerika’nın ortak çalıştığı ülkenin Başbakanı CHP’li olsaydı.
 
Irak’a saldıran”ABD askerlerinin başarılı olmaları için dua ediyorum” diyen Başbakan AKP’li değil CHP’li olsaydı.Bedelli askerliğe önce karşı çıkıp sonra “evet” diyen CHP olsaydı.Terörist başının,”AKP’yi iktidara biz getirdik,onu biz iktidarda tutuyoruz” dediği iktidar AKP iktidarı değil de CHP iktidarı olsaydı. Terör örgütünü övmek,bayrağını taşımak,propagandasını yapmak CHP iktidarında serbest edilseydi.
Ulusal Bayramlara katılmak için alanlara koşanların ellerinden Türk bayraklarının toplatıldığı,televizyonlara çıkan konuşmacıların göğüslerindeki Türk Bayrağı armalarının siyah bantlarla kapatıldığı dönem AKP dönemi değil de CHP devri olsaydı.Özgürlük ve demokrasi isteyen gençlerin gözünü çıkaran AKP değil de CHP olsaydı.Aydınları,yazarları zindanlara tıkıp çürümeye bırakan AKP değil de CHP olsaydı,AKP saldırıların en ağırını yapar,yalaka medya da AKP’ye yaranmak için yalakalıkta birbirleriyle yarış ederdi.
 
Ülkede omurgalı aydın bırakılmadı,aydın namusu da...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aydın Yavuz Arşivi