2022'de Sevgililer Günü'nü güzel geçirecek 5 şanslı burç!

2022'de Sevgililer Günü'nü güzel geçirecek 5 şanslı burç!
Sevgililer Günü yaklaşıyor. Pandemi sürecinde çok büyük kutlamalar olmayacak belki ama yine de özel bir gün. Bu yılın Sevgililer Günü'nü güzel yaşayacak 5 şanslı burç var.

Mars ve Venüs ittifakı, Sevgililer Günü'nde çok ihtiyaç duyulan romantizm artışına neden olacak. İşte Sevgililer Günü'nü en iyi geçirecek 5 şanslı burç!

KOVA

En romantik burç değilsiniz elbette ama Venüs'ün varlığı sizi bu ay şanslı kılacak. Enerjiniz çoğalacak ve kalbinizin ritmi artacak.

AKREP

Anlamak, kendinizi anlatmak ve güven duygusunu tazelemek için 14 Şubat iyi bir fırsat! Bir partneriniz yoksa da, bu ay size duygularınızı paylaşmak için cesaret verecek.

TERAZİ

Bir partneriniz varsa; güzel, sessiz ve çok romantik bir gün sizi bekliyor. Kaliteli ve sevgi dolu bir yakınlık yakalayacaksınız.

BOĞA

Venüs'ün büyüsü üzerinizde, sıcak kanlılığınız bu özel günü daha da güzel kılabilir. Dışarıda bir yemek planı yapabilirsiniz. Şans sizden yana!

ASLAN

Ağır iş temposundan uzaklaşmak ve sert kışı unutmak için Sevgililer Günü iyi bir seçim olabilir. Kendinize ve varsa partnerinize, romantik mutluluğu çok görmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.