Akgün’den, Güral Başarır’ın ailesine taziye ziyareti

Akgün’den, Güral Başarır’ın ailesine taziye ziyareti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, genç yaşta hayatını kaybeden MHP Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Güral Başarır’ın ailesine taziye ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonuncu yaşamını yitiren 47 yaşındaki MHP Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Büyükçekmece Ziraat Odası Üyesi Güral Başarır’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Akgün, acılı aileye sabır diledi.

 

“Derin bir üzüntüye boğulduk”

 

Güral Başarır’ın acılı anne, baba, eşi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Güral çok sevdiğim bir kardeşimdi. Sadece ben değil Büyükçekmece’de herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişiydi. Hepsinden ötesi çok mert bir insandı. Söyleyecek sözünü insanın yüzüne söyler, sözünün ardında da sonuna kadar dururdu. İnsanları incitmekten de kaçınırdı. Böylesi iyi bir insanı erken yaşta kaybetmek hepimizi derin bir üzüntüye boğdu. Kendisine Allah’tan rahmet, siz ailesine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum” ifadesini kullandı.

 

“Eğitiminizi mutlaka tamamlayın”

 

Başarır’ın geride kalan 4 kızının eğitim durumları hakkında da bilgi alan başkan Akgün, “Kızlarımızın hepsi de başarılı bir şekilde eğitimlerini sürdürüyorlar. Eğitiminizi en iyi şekilde tamamlamanızı istiyorum. Eğitim konusunda ben her zaman sizin yanınızda olacağım” şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin ve eski meclis üyelerinden Coşkun Kaynak’ta taziye ziyaretine katılarak, acılı aileye başsağlığı dileklerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.