Alkollü protesto

Alkollü protesto
200 kişi, sokak ortasında 7 kişiyi darp eden saldırganları, alkol alarak protesto etti

Kadıköy Moda Havuzbaşı'nda toplanan yaklaşık 200 kişi, geçtiğimiz hafta sokak ortasında 7 kişiyi darp eden saldırganları, alkol alarak protesto etti.

Yaklaşık 200 kişilik grup, saat 21.30'da Moda Havuzbaşı'nda toplanarak, iddiaya göre geçtiğimiz hafta sokak ortasında alkol aldıkları gerekçesiyle saldırıya uğrayan arkadaşları için eylem yaptı. "Sokaklar bizimdir bizim kalacak" ve "Kardeşime dokunma" sloganları atan grup, 'Barlar Sokağı' olarak bilinen Caferağa Mahallesi Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta önce yürüyüş yaptı. Ellerinde alkol şişeleriyle yürüyen ve sloganlar atan grup, daha sonra sokakta bulunan barlarda ve kaldırımlarda oturarak gece 01.00'a kadar alkol aldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İddiaya göre Caferağa Mahallesi Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta 3 Temmuz gecesi saat 00.30 sıralarında sokakta içki içen gruba, üzerlerinde motosiklet kullananların giydiği kıyafetler bulunan yaklaşık 20 kişi müdahale etmiş, "Burada bir daha içki içmeyeceksiniz" demiş ve bunun üzerine tartışma yaşanmıştı. Tartışma sırasında saldırgan gruptan bazıları, kesici aletler kullanarak 5 kişiyi darp ederek çeşitli yerlerinden yaralamıştı. Olaylar sırasında polisi aramak isteyen 2 kişi de bıçakla yaralanmıştı. Saldırganlar olay sonrası kaçarak izlerini kaybettirmiş, yaralılar ise özel araçlarla yakındaki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Olayın ardından inceleme başlatan polis, 9 kişiyi gözaltına almıştı. 9 kişiden 6'sı ise, çıkarıldıkları mahkeme tarafıdan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.