Aydoğan’ın acı günü

Aydoğan’ın acı günü
Silivri Belediyesi Mahalle Konseyleri Sorumlusu Muharrem Ayadoğan’ın annesi Seher Aydoğan , evinin balkonundan aşağı düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.
Silivri’nin ve Bölgeniin yakından tanıdığı CHP Silivri eski İlçe Başkanı, eski Belediye Meclis Üyesi, Silivri Belediyesi Mahalle Konseyleri Sorumlusu Muharrem Aydoğan'ın annesi Seher Aydoğan (79), evinin 4.katından dengesini kaybederek aşağıya düştü. Olay yerinde yaşamını yitiren anne Aydoğan'ın ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.  

Saat 14:00 sularında meydana gelen olay şöyle gelişti: Tansiyon hastası olan Seher Aydoğan, 4.katta bulunan evlerinin balkonuna çıktı. Burada bir süre duran ve etrafa bakan Aydoğan, balkon duvarının uç kısmına kadar geldi. Tansiyon hastası olması nedeniyle dengesini kaybeden Aydoğan, duvar yüksekliği kısa olan balkondan beton zemine düştü. Yaşlı kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yakınları sinir krizi geçirdi
Anne Seher Aydoğan'ın ölüm haberini alan yakınları hemen evlerinin önüne gelirken, aile fertleri sinir krizleri geçirdi. Silivri siyasetinin yakından tanıdığı isim Muharrem Aydoğan 'ın da güçlükle ayakta durduğu görülürken, akrabalarını teselli etmeye çalıştı.
Aydoğan ailesinin yaşadığı acı haberi alan CHP İlçe Örgütü yöneticileri, haberi alır almaz olay yerine geldi.

Haber/ Fatma Sarıbıyık


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.