Babası fırtına mağduru

Babası fırtına mağduru
Genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın cenazesine katılmayan babasının sırrı çözüldü. Amerika'da yaşayan baba Steve Foster, acı haberi telefonla almış, ancak ülkedeki kötü hava koşulları nedeniyle uçak bileti bulamamış

Ölümüyle Türkiye'yi şoke eden ünlü sunucu Defne Joy Foster'ın geçtiğimiz perşembe günü yapılan cenaze töreninde annesi Hatice Foster ve eşi İlker Yasin Solmaz göz yaşlarına boğulmuştu. Törende gözler Foster'ın Amerika'da yaşayan babası Steve Foster'ı aramıştı. Solmaz-Foster çiftinin yakın arkadaşı oyuncu Arda Esen, ünlü sunucunun babasının törene gelemediğini söyledi. Baba Foster'ın kızının ölümünden telefonla haberdar edildiğini söyleyen Esen, 'Maalesef bilet bulamadığı için cenazeye gelemedi. Amerika'da şu anda kış şartları çok çetin. Uçuşlar iptal ediliyor' dedi. Foster, Amerikalı bir asker olan babası ve İzmirli annesinin, 1975'te İzmir'de tanışıp evlenmeleriyle dünyaya geldi.

Defne'ye ve oğluna özür borclusun
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Genel Başkanı Ahmet Abakay, Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç'u Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili yazdığı yazı nedeniyle eleştirerek, Uluç'un Defne Joy Foster ve oğlundan özür dilemesi gerektiğini bildirdi. Abakay, yaptığı yazılı açıklamada, Uluç'un 4 Şubat günkü yazısında 'Evli barklı, çocuklu kadın neden bir başkasının evine gitmiş. Boşanma kararı mı almış, evini mi ayırmış?' şeklinde ifadeler kullandığını hatırlatarak, 'Bütün bunlardan sana ne? Sen ahlak zabıtası mısın? Sana yanıt veremeyecek, kendini savunamayacak durumda olan bir kişiye hakaret ettiğinin farkında mısın?' diye sordu. Foster'ı özel yaşamı nedeniyle sadece ailesinin eleştirebileceğini belirten Abakay, 'En Ağır söz ise, 'Su testisi su yolunda kırılır'mış. Bu eleştiri, yorum değil, kişiliğe ilkel bir saldırıdır. Yazık Hıncal Uluç. Bu hallere düşmemeliydiniz' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.