Beylikdüzü mis gibi gül kokuyor…

Beylikdüzü mis gibi gül kokuyor…
Mayıs ayı içersinde Beylikdüzü’nün büyük bir kısmını lalelerle bezeyen Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de tüm cadde ve sokakları güllerle süsledi.

Kısa bir süre önce 32 adet yeni parkın hizmete açılmasıyla adından söz ettiren Beylikdüzü, ilçenin her yanının güllerle donatılmasıyla da dikkatleri üzerine çekti. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, dünyanın en güzel güllerinden sayılan 22 bin adet Fransız Meilland gülü şehrin tüm cadde ve sokaklarında çiçek açtı.

Beylikdüzü’nü adeta bir gül bahçesine çevirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “İstanbul’un en yeşil ve doğa ile iç içe şehrini oluşturmak için yaptığımız çalışmalar artık meyvelerini veriyor. Bundan önce 32 adet park yaptık. Ayrıca var olan parklarımızı da revize edip, halkımızın hizmetine sunduk. Şimdi de tüm Beylikdüzü’nde her yere, sokaklara, caddelere, bahçelere güller dikip her yeri güllerle donattık. Ağırlıklı olarak kırmızı renklerden oluşan Fransa’nın dünyaca ünlü Meilland gülleri Beylikdüzü’nde açtı. İlçemizin her yanını mis gibi bir koku sararken, harika görüntüler oluştu.  Hedefimizden asla vazgeçmeden, “Yem yeşil Beylikdüzü” diyerek çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.