Beylikdüzü'nde 10 bin adım

Beylikdüzü'nde 10 bin adım
Beylikdüzü, dünya ve ülkemizde yaşanan obezite sorununu anlatabilmek için anlamlı bir projeye imza attı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte 10 bin adım atma etkinliğine katılan vatandaşlar bu soruna dikkat çekmeye çalıştı.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nden Beylikdüzü Belediyesi önünde bulunan çamlığa kadar 10 bin adım atan Beylikdüzü halkı dünya ve ülkemizdeki obezite sorununa dikkat çekti. Ellerinde sağlıklı yaşamı anlatan ve yapılması gerekenleri belirten dövizlerle birlikte yürüyen vatandaşlara Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da eşlik etti. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte bazen koşarak bazen de yürüyerek 10 bin adım atıldı. Programın sonunda esneme hareketleri yapıldı. Kahvaltı olarak herkese şekersiz çay, yeşil alma ve kepekli yiyecekler verildi.

“Herkes Spor Yapmalı”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun etkinlikte bazen vatandaşlarla bazen de görev başındaki polislerle koştu. Onları da spora teşvik eden Başkan Yusuf Uzun "Herkesin spor yapmaya ihtiyacı var. Bu vücut bize emanet olarak verildi. Ona en iyi şekilde bakmamız gerek, yoksa iflas etmesi kaçınılmaz. Yemeği daha az yemeli, daha fazla haraket etmeliyiz. İşe giderken bir ilerideki otobüs durağına yürümeliyiz. Hepimiz spor yapmalıyız" dedi.

Esneme Egzersizleri Yaptılar
Beylikdüzü Belediye başkan yardımcıları, AK Parti Beylikdüzü Teşkilat üyeleri, başkan danışmanları vatandaşlar ve çocuklar sağlıklı yaşam etkinliğine katılarak, destek oldular.
Sağlıklı Yaşam İçin 10 Bin Adım'ın ardından Beylikdüzü Belediyesi önünde bulunan çamlık alanda uzman sporcular tarafından vatandaşlara esneme amaçlı açma germe hareketleri yaptırıldı. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.