BMK 14. dönem kursiyerleri mezun oldular…

BMK 14. dönem kursiyerleri mezun oldular…
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları’nın 14. Dönem kursiyerleri sertifikalarını Başkan Akgün’ün elinden törenle aldılar
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’ne bağlı Meslek Edindirme Kursları’na katılan 240 kursiyer AKM’de mezuniyet sevincini aileleri ile birlikte yaşadılar.
Almanca-İngilizce-Bilgisayar Okur Yazarlığı- Bilgisayar Kullanımı- Temel Muhasebe branşlarında başarılı olan öğrencilere konuşan Başkan Akgün, günümüzde bireysel donanımın önemine değindi. Belediye olarak Cumhuriyet Kültür evleri açarak halkımızın bireysel gelişimine katkı da bulunmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Akgün; “Her mahallemize bir tane Cumhuriyet evi açarak vatandaşlarımızın kendi kültürel ve becerilerini artırmalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.
Büyükçekmece Halk Akademisinde yaygın eğitimin en güzel örneğinin sergilendiğini dile getiren Başkan Akgün; “ Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisinde 22 bin vatandaşımız eğitim görüyor. Amacımız kurslarımızın sayısını artırarak daha fazla vatandaşımızın bu hizmetlerimizden yararlanmalarını sağlamaktır” dedi.
Eğitim ve kültürel etkinliklere ağırlık vereceklerini anlatan Başkan Akgün;   “ Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Halk Akademilerinin   kapasitesini ve kalitesini daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu sene Tepecik,Türkoba ve Muratçeşme’ye Cumhuriyet Kültür Evleri kurarak bütün sanat ve eğitim faaliyetlerini bir araya toplayacağız.Büyükçekmece’yi   eğitim alanında Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri yapmak ve eğitim seviyesini yükseltmek hedefimiz olacak “şeklinde konuştu.
14. Sertifika törenine   Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner’in yanı sıra CHP’li Meclis Üyeleri Ahmet Atalay, Ersel Yazıcı, Mehtap Tazegül, Mehmet Yeşilgül ve Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri katıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.