Böyle yöntem görülmedi!

Böyle yöntem görülmedi!
İtfaiye hortumu bu defa sıcaktan yananları serinletti.

 ADANA'da öğle saatlerinde hissedilen sıcaklık 41 dereceye ulaşırken, su oyunları merkezindeki havuzda eğlenen tatilciler, itfaiye hortumuyla sıkılan basınçlı soğuk suyla serinlemeye çalıştı.

Meteoroloji yetkilileri Adana'da öğle saatlerinde hava sıcaklığını gölgede 34 derece ölçerken, yüzde 49 nem tespit etti. Bunaltıcı sıcakta, günübirlik tatil köyü ve su oyunları merkezi olan Mavi Su Aqualand'e gelen Adanalılar dalga havuzunda yüzüp, kaydıraklarda kayarak eğlendi. Öğle saatlerinde güneşin yakıcı ışınları etkisini arttırınca su oyunları merkezinde görevli animatörler, dalga havuzunda yüzenlerin üzerine itfaiye hortumuyla basınçlı soğuk su sıkıp, serinletti. Su oyunları parkında animatör olarak görev yapan Yunus Demirel, "Misafirlerimizin serinlemeleri için çeşitli imkanlar sunuyoruz. İtfaiye hortumu ile su sıkmakta bunlardan biri" dedi.

Sıcaktan bunalan müşterilerini serinletmenin yanı sıra, stresten kurtarmak için de su oyunları gösterileri sunan animatörler, 'Kamikaze' adı verilen su kaydırağında yaptıkları tehlikeli gösterilerle izleyicileri eğlendirdi. 8 yıldan bu yana su oyunları ile ilgilendiğini kaydeden Demirel, profesyonel olmayanların bu gösterileri denememesi uyarısında bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.