Büyükçekmeceye yeni mezarlık …

Büyükçekmeceye  yeni mezarlık …
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Mezarlıklar Müdürü Adem Avcı ile Büyükçekmece’de uygun mezarlık alanlarının tespiti için bir araya geldiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Teknik Müdür Yardımcısı Recep Aktaş ,Bölge Müdür Yardımcısı   Vahit Özkardeş’ in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Akgün son yerel seçimlerle birlikte ilçe sınırlarının büyüdüğü bu büyümenin de beraberinde yeni yeni mezarlık alanlarına ihtiyacın duyulmasına neden olduğunu söyledi.
 
Büyükçekmece’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetki alanına girmeden önce mezarlık sorununun olmadığını da dile getiren Başkan Akgün;” O günkü şartlarda Büyükçekmece’nin 20 yıllık mezarlık sorununu çözmüş durumdaydık. Ancak Büyükşehir Belediye sınırlarının genişletilmesi ile birlikte İstanbul’un değişik ilçelerinden Büyükçekmece mezarlıklarına defin konusunda büyük bir talebin yaşanmasına maalesef yeni yeni mezarlık alanlarının oluşturulmasına sebep oldu “dedi.
 
Belediye olarak halkın doğumundan ölümüne kadar her türlü sorununu çözmek zorunda olduklarını dile getiren Başkan Akgün en kısa zamanda yeni mezarlık alanları oluşturacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.