Cem Kara: “Annelerimiz Bizlere Can Veriyorsunuz, Hayat Veriyorsunuz”

Cem Kara: “Annelerimiz Bizlere Can Veriyorsunuz, Hayat Veriyorsunuz”
Çatalca Belediyesi tarafından Anneler Günü münasebetiyle bir kahvaltı etkinliği düzenlendi. Kahvaltı programı Çatalca Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde saat 09:30’da başladı.


Kahvaltı programına gelen konuklar, güllerle karşılandı. Programa Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları da katıldı. 

Programın başlaması ile birlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir açılış konuşması yaptı. Başkan Cem Kara, her katılan konuğa teşekkür ederken, “Bu sabah bizimle olan ve bizimle olamayan; evde bakacağı çocuğu olan, evinde, hastanede bakacağı hastası olan, yaşlısı olan, bugün burada bizimle olamayan bu vatan topraklarına evlatlarını şehit veren bütün annelerimizin, bütün ülke annelerimizin, bütün dünya annelerimizin anneler günü kutlu olsun.” dedi. 

Başkan Cem Kara, annelerin kutsallığına değinerek, “Çok değerli annelerimiz biliyoruz ki sizler bizim varlığımızın, birliğimizin, dirliğimizin temelisiniz. Sizler olmaksızın bir dünyayı kurmayı başarabilmek mümkün değildir. Hepimiz biliyoruz ki annenin şefkati, sevgisi hiçbir şeyle ölçülemez. Sizler bizlere can veriyorsunuz, kan veriyorsunuz, hayat veriyorsunuz. Bizlere, evlatlarınıza öyle bir sevgi veriyorsunuz ki bu sevginin hiçbir bedeli yok, hiçbir karşılığı yok. Biz evlatlara düşen görev siz değerli annelerimizi mutlu kılabilmek olmalı. Sizlerle el ele, kol kola olmalıyız. Güzel günde, kötü günde, yaşlılığınızda yanınızda olmalıyız. Biliyoruz ki cennet siz değerli annelerimizin ayakları altındadır. Tüm annelerimiz, gününüz kutlu olsun. Sizlere eşlerinizle çocuklarınızla ailenizle huzur diliyorum.” diye konuşmasına devam etti.

Çatalca Belediyesi’nin etkinliklerine yoğun katılım gösteren konuklara teşekkür eden Başkan Cem Kara, konuşmasını şu sözlerle bitirdi: “Hiçbir etkinlikte bizi yalnız bırakmayan değerli annelerimiz, 8 Mart Kadınlar Günü’nde de burada bir aradaydık. Ne mutlu ki yine beraberiz. Bu sabahın erken saatlerinde sosyete brunch yaparken, siz evinizi, eşinizi, çocuğunuzu bıraktınız geldiniz, Çatalca Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ne gelerek bizlerle birlikte olmayı tercih ettiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum.”

Yaptığı konuşmanın ardından masaları dolaşan Belediye Başkanı Cem Kara, kahvaltıda konuklara eşlik ederek, sohbet etme fırsatı buldu. Ardından ise tüm konukları tek tek dolaşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, programın sonunda da konukları kapıda yolcu etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.