CHP’li kadınlardan eğitime anlamlı destek

CHP’li kadınlardan eğitime anlamlı destek
CHP Silivri İlçe Örgütü Kadın Kolları'nın ÇYDD'ye eğitim yardımı maksadı ile düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü. Kermesin ilk yarım saatinde 5 Bin TL'lik satış yapıldı.

CHP Silivri İlçe Örgütü Kadın Kolları'nın ÇYDD'ye eğitim yardımı maksadı ile düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü. Kermesin ilk yarım saatinde 5 Bin TL'lik satış yapıldı.
Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında düzenlenen kermesin açılışı dün yapıldı. 3 gün sürecek olan kermesten elde edilecek tüm gelir ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bırakılacak. Kermes 3 gün boyunca Silivri New Center Alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek.

Kermesin açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci, CHP Kadın Kolları Başkanı Figen Gürsöz, belediye meclis üyeleri, parti üyeleri ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Kermesin açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve Kadın Kolları Başkanı Figen Gürsöz birlikte kesti. Açılışın ardından katılımcılar kermesi gezerek alışveriş yaptı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Eşi Esma Işıklar’da  kermesten 600 TL’lik alışveriş yaparak destek verdiler.

 Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Eğitime destek adına yapılan bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek, “ Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimine katkı sunabilmek. CYDD aracılığıyla bu öğrencilerimize destek verebilmek. Bu anlamda Silivri esnafının ve Silivri halkının da desteği olması bizler için onur verici” olduğunu ifade ettiler.  

Gürsöz kermes hakkında bilgi verdi

 Düzenlenen kermes hakkında katılımcalara bilgi veren ve kermesi tanıtan CHP Kadın Kolları Başkanı Figen Gürsöz on gün süren hazırlık çalışmalarında zor koşullarda kermesi hazırlayanlara da teşekkür etti. Gürsöz, “Kısa süre içerisinde esnafımızdan, kadın kollarlı üyelerimizden, partililerimizden kermes için birçok yardım topladık. Herkes bu konuda çok duyarlı davrandı. Hatta kızlarının çeyizlerinden getirdikleri emek verilerek hazırlanmış, göz nuru el işlerini bile getirenler oldu. Bunlar maddi olarak değer biçilemeyecek şeyler. Çünkü kermesimizden elde edilecek gelirlerin tümü ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitim masraflarında kullanılacak." dedi. 3 gün sürecek olan kermeste çeyizlik eşya, takılar ve küçük süs eşyaları gibi çok çeşitli ürünler bulunuyor.
Haber: Fatma Sarıbıyık


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.