Çocuklar yeni yılı erken kutladılar

Çocuklar yeni yılı erken kutladılar
Büyükçekmeceli Çocuklar AKM Bedia Muvahhit Gösteri Salonunda düzenlenen 2013 Yılbaşı Çocuk Şenliği ile yen yıla birlikte girmenin mutluluğunu yaşadılar.
 Büyükçekmeceli Çocuklar yeni yılı erken kutladılar

 

Büyükçekmece Belediyesinin düzenlemiş olduğu 2013 Yılbaşı Çocuk Şenliğinde yaklaşık 2 bin çocuk AKM de buluştu. 2013 yılını kutlamak için salona giren çocuklara yılbaşı şapkaları dağıtıldı. 
Barış Manço Kültür Merkezi hocalarından Okan Mertel ve grubunun birbirinden güzel seslendirdiği çocuk şarkıları ile hoşça vakit geçiren çocuklar ve velileri, miniklerin sunmuş olduğu bale ve tiyatro gösterilerini büyük beğeni ile seyrettiler.
Bale gösterisinden sonra minik Noel babaların ve dansçı çocuklarla sahnede konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı  Hasan Akgün’ün onların yeni yıldan dileklerini sordu.

 Akgün; “Çocukları buraya getiren siz velilerimize teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Çocuklarımızın toplum içinde bu tür programlara katılması gerçekten de önemli. Onlar bizim gelecek nesillerimiz.  Böyle aktivitelerde yer alırlarsa kendilerine güvenleri artar ve daha güçlü bir toplum oluruz. Atatürk'ün bu aydınlık yolunda Cumhuriyetimizi bu çocuklarımız devam ettirecek. Tüm Türkiye ve dünya çocukları olmak üzere herkesin yeni yılını kutlarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.