Dördü bir arada BMK'de!

Dördü bir arada BMK'de!
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin, BMK'deki kurslarına kayıt yaptıran dördüzler öğretmenlerinin ve arkadaşlarının ilgi odağı oldu.

 

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin 2014-2015 dönemi için başlattığı kurslar bu dönem renkli ve ilginç görüntülere sahne oluyor.

Kurslara bu yıl başlayan dördüz, üçüz ve ikiz kardeşler arkadaşlarından yoğun ilgi görüyorlar.

Bu yıl çok daha renkli

Halk Akademisi'nin 2014-2015 kurs döneminde çeşitli branşlara müracaat eden yaklaşık 2 bin öğrenci katılıyor. Bu dönem kursa katılan kursiyerler arasında dayısı ile katılan yeğen, İngilizce kursu alan Fransız bayan ve dördüz kardeşlere rastlamak mümkün. Ayrıca kursa katılan üçüz ve ikiz kardeşlerde bulunuyor.

Hepsi çok başarılılar

Matematik ve Türkçe dersi  Adem, Tuba, Rabia, Yusuf Akaya isimli dördüz kardeşler ve Sinem, Dilay, Zülal Şişman üçüz kardeşler Azra,Beyza Çetin ikiz kardeşler çalışkanlıklarıyla da dikkat çekiyor.

Öğrencilerinden son derece memnun olduğunu belirten öğretmenleri ise, "tek sıkıntımız zaman zaman isimlerini karıştırıyoruz. Onun dışında öğrencilerimizin hepsini çok seviyoruz, hepsi çok başarılar açıklamasını yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.