Erkek arkadaşına kaçmış

Erkek arkadaşına kaçmış
Ailesinin fuhuş şebekesinin ağına düşmesinden endişe ediyordu

İZMİR’de, geçen 8 Mayıs’ta ayrıldığı evine dönmeyen ve kendisinden bir daha haber alınamayan, ailesinin fuhuş şebekesinin ağına düşmesinden endişe ettiği 18 yaşındaki D.D., Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi'nde bulundu. D.D., çocuk yuvasına yerleştirildi, erkek arkadaşı ise, gözaltına alındı.

Lise eğitimini yeni bitiren D.D., geçen 8 Mayıs’ta sabah saatlerinde arkadaşının yanına gideceğini söyleyerek evden ayrıldıktan sonra akıbetinden haber alınamadı. Gece geç saatlere kadar telefondan konuştuğu kızının dönmemesi üzerine Bünyamin Doğan, polise kayıp başvurusunda bulundu. Araştırmalar sonrasında, 2 gün kız arkadaşı M.K.’nin evinde kalan D.D.'nin, kimliği belirsiz kişilerle önce Aydın’a oradan da İstanbul’a gittiği belirlendi.

Tek kızının fuhuş şebekesinin ağına düşmesinden endişe eden, bulunması için çalmadık kapı bırakmayan Bünyamin D.'nin başvurusu üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Tüm Türkiye’deki emniyet müdürlükleriyle bağlantıya geçen İzmir polisi, D.D.'nin fotoğraflarını ve bilgilerini vererek aranmasını istedi. Bu sırada polis, genç kızın yakınlarıyla da bağlantıyla geçip bilgi toplamaya çalıştı. D.D.’nin son olarak Afyonkarahisarlı bir erkekle ilişkisi olduğu bilgisi üzerine araştırmalar bu yöne kaydırıldı.

YOLDA GEZERKEN YAKALANDI
Ekiplerin araştırmalarının ardından Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’nde saklandığı belirlenen D.D., erkek arkadaşı ile yolda yürürken İzmir’den giden ekiplerce bulundu. 18 yaşını doldurmadığı için reşit olmadığı bildirilen D.D.’nin, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince götürüldüğü savcıya, ailesinin kendisine baskı yaptığını, bundan kurtulmak için de kaçtığını söylediği öğrenildi. D.D., ifade verdikten sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurda yerleştirildi. D.D.’nin, gözaltına alınan erkek arkadaşı F.K. ise, ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.