Havalarla birlikte sahiller de ısındı

Havalarla birlikte sahiller de ısındı
Termometreler, öğle saatlerinde 43 dereceyi gösterdi.

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde bir süredir mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıkları normale döndü. İlçe merkezinde açık alanda bulunan elektronik termometreler, öğle saatlerinde 43 dereceyi gösterdi.

Marmaris’te hava sıcaklıklarının yükselişe geçmesi, yabancı turistleri sevindirdi. Sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan güneşli hava, sokakları boşaltırken vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Çoğunluğunu İngiliz ve Rusların oluşturduğu turistler, şezlonglarına uzanıp güneşin tadını çıkardı. Sıcaktan bunalan turistler, sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri ilçede hava sıcaklılarının mevsim normallerine döndüğünü bildirdi. Yetkililer, ilçede hafta sonuna kadar hava sıcaklıklarının 37 ile 40 derece arasında değişeceğini kaydetti.

EN BÜYÜK EĞLENCE SU SPORU
Hava sıcaklarının artmasıyla birlikte sahillere akın eden turistlerin en büyük eğlencesi su sporları oldu. Sahilleri dolduran turistler, hem eğlenebilmek hem de sıcak havada biraz serinleyebilmek için banana, ringo ve jetski gibi su sporlarını tercih etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.