İki bilet bankadan, biri 'Rezzan Abla'dan

İki bilet bankadan, biri 'Rezzan Abla'dan
Yeni yılın milyonerleri İstanbul ve Adana'dan... 35 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletlerden üçü İstanbul'a çıktı.

''8821270'' numaralı biletlerden 2'si İstanbul'da 2 banka, biri ise Ümraniye Yukarı Dudullu'daki 'Rezzan Abla' olarak bilinen piyango bayiinden satıldı. Rezzan Uğur'un sabah dükkanı açan kızları Güner Uğur ve Gülay Öztürk ilk şoku bir müşterinin gelmesiyle yaşadı. Biletini gösteren müşteri '8.5 milyonu bir numara ile kaçırdım' dedi. Bileti kime sattıklarını bilmediklerini söyleyen Gülay Öztürk 'Geçen yıl çok zarar etmiştik. Bu yıl az bilet aldık ve 13 bin liralık satış yaptık. Biletleri Kadıköy'den, alırken görevliyle sakalaşmıştık. 'Karşıda şanslı gişe Nimet Abla var. Belki bu yakada da Rezzan Abla olur' diye espri yapmıştık. Şaka gerçek oldu. Annem hastanede yatıyor bu haber moralimizi düzeltti. Talihliyi tanımıyoruz ama tanışmak isterdik' dedi.  Adana'da ise piyango bayileri hayli sevinçli. Adana Milli Piyango Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, 'Bayi henüz belli değil. Çok mutluyuz. Büyük ikramiye sürekli İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illere çıkıyordu. 2006'dan sonra ilk kez büyük ikramiyenin Adana'ya çıkması bizi çok sevindirdi. İçimize doğmuştu' dedi. 200 kadar bayinin bulunduğu kentte, 15 milyon TL'lik bilet satılmış.

EN ŞANSLI İSTANBUL
MİLLİ Piyango verilerine göre talih kuşu en fazla İstanbul'a uğruyor. Son 22 yıldaki çekilişlerde 79 kişiye büyük ikramiye vurdu. Bu ikramiyelerden 30'u İstanbul'a çıktı. Kentten, 2004'ten bu yana her yıl en az 2 milyoner çıkıyor. İstanbul'u 12 ikramiye ile Ankara, 5 ikramiye ile Adana izledi. Mersin 4, İzmir 3, Tarsus, Antalya ve Eskişehir ise 2'şer kez milyoner çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.