Kadın kadına tanışma toplantısı

Kadın kadına tanışma toplantısı
Tepecik İlköğretim Okul Aile Birliği’nin düzenlediği "Kadın Kadına Tanışma Toplantısı"nda yeniyıl kutlandı...
Tepecik Mutlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe   Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Eşi Hatice Akgün, Meclis Üyesi Emine Demirci ve İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül’ün yanı sıra çok sayıda bayan katıldı.
Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin en önemli amacının gelecek nesilleri   iyi insan,   iyi vatandaş olarak   yetiştirmek olduğunu söyleyen Tepecik İlköğretim Okulu Müdürü Davut Sağsöz,  çocukların eğitiminde okul, aile ve çevresel faktörlerin her zaman etkili olduğunu söyledi.
Velilerin öğrencileri ders çalışmaya teşvik etmesinin yanı sıra   çevresel tehlikelere karşı da mutlaka kontrol altında tutması gerektiğini belirten Okul Müdürü Davut Sağsöz; “Öğretmen ve veliler mutlaka koordineli çalışmalı. Velilerden isteğimiz çocuğunun okuldaki derslerinin yanı sıra tutum ve davranışlarını sık sık kontrol etsinler. Bu kontroller inanın çocukta başarıya yol açacaktır ”dedi.
Kadın Kadına Tanışma Çayında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün de, son derece yararlı bir program düzenledikleri için okul aile birliğini tebrik ederek kutladı.
Okul Aile Birliğinin düzenlediği Kadın kadına tanışma toplantısına katılan bayanlar önce dertleştiler, sonra da bol bol eğlendiler. Etkinliğe katılan bayanlar okul aile birliğinden bayan veliler olarak sık sık bir araya gelmek istediklerini ifade ettiler. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.