Kamil Üci’nin babası Osman Üci hayatını kaybetti.

Kamil Üci’nin babası Osman Üci hayatını kaybetti.
Uzun zamandır yaşadığı kalp rahatsızlığı yüzünden geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede kısa bir süre yoğun bakıma alınan Üci durumu iyi olduğu gerekçesiyle yoğun bakımdan çıkarıldı ama yoğun bakımdan çıkarıldıktan hemen sonra beyin kanaması geçirere
Gazeteci Kamil Üci’nin babası Osman Üci hayatını kaybetti.
Uzun zamandır yaşadığı kalp rahatsızlığı yüzünden geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede kısa bir süre yoğun bakıma alınan Üci durumu iyi olduğu gerekçesiyle yoğun bakımdan çıkarıldı ama yoğun bakımdan çıkarıldıktan hemen sonra beyin kanaması geçirerek bitkisel hayata girdi ve  önceki gün 76 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Ölüm haberinin duyulmasından sonra hastaneye akın eden Kamil Üci’nin arkadaşları, dostları ve sevenleri Kamil Üci’yi yalnız bırakmadılar. Üci Esenyurt Merkez caminde kılınan cenaze namazının ardından gül bahçe mezarlığına defnedildi.
Cenazeye Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Dr. Gürbüz Çapan, AKP Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Belediye başkan yardımcıları Emin Batmazoğlu, Gürbüz Süleymanoğlu, MHP Esenyurt İlçe Başkanı ve MHP ilçe teşkilatı, Sadet Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hasan Kara, Esenyurt İYGAD dernek başkanı Murat Abdulahoğlu, Özyurtlar yönetim kurulu başkanı Tamer Özyurt, Mega İnşaat yönetim kurulu başkanı Seyfetin Başkan, Togay Çoban, Tuncer Dağ, Veysel Karatay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum