Kayıp' Diye Aranıyordu, Suriyelilerce Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

Kayıp' Diye Aranıyordu, Suriyelilerce Öldürüldüğü Ortaya Çıktı
İstanbul'da ailesinin kayıp müracaatından bir gün sonra mezarlık kenarında öldürülmüş olarak bulunan 66 yaşındaki Cemal Kutlu'nun katilleri Suriye'li çıktı.
 İstanbul'da ailesinin kayıp müracaatından bir gün sonra mezarlık kenarında öldürülmüş olarak bulunan 66 yaşındaki Cemal Kutlu'nun katilleri Suriye'li çıktı. Polis, 82 ayrı noktadaki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelileri çalıştıkları işyerine kadar takip edip yakaladı. Şüpheliler üzerinden Cemal Kutlu'yu öldürdükleri kanlı bıçak ve gasp ettikleri cep telefonu çıktı.
MEZARLIK KENARINDA CESEDİ BULUNMUŞTU 

Esenyurt'ta oturan Cemal K., 21 Kasım 2015 sabahı Zeytinburnu'na gitmek için evinden çıktı. Akşam olmasına rağmen eve dönmeyen 5 çocuk babası Cemal Kutlu'nun yakınları emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Başvuru üzerine polis araştırma başlatırken, bir gün sonra Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi 10. Yıl Caddesi'nde bulunan mezarlık çevresinde bir erkek cesedi bulundu. İncelemelerde, bıçaklanarak öldürülen cesedin Cemal Kutlu'ya ait olduğu tespit edildi.

BİNLERCE SAAT GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENEREK YAKALANDILAR

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cemal Kutlu'nun olay günü evden çıkış saatini belirleyerek geriye dönük güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, Cemal Kutlu'nun, metrobüse bindiği tespit edildi. Dedektifler, görüntülerden, Cemal Kutlu'yu adım adım takip etti. Yaşlı adamın, Cevizlibağ'da, 20'li yaşlarda, 2 kişiyle buluştuğu, tespit edildi. Saatler sonra aynı 2 kişinin telaş içinde tekrar metroya bindikleri ve Şirinevler'e gittiklerini belirlendi. Dedektifler, şüpheli gençleri, Zafer Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Bağlarbaşı'ndaki bir tekstil atölyesine kadar kameralardan izledi. Cinayet Masası ekiplerinin, 82 ayrı noktadan aldığı binlerce saatlik görüntü sonucu tespit edilen şüphelilerin yakalanması için önceki akşam operasyon düzenlendi. Suriye uyruklu Abdullan K. (20) ve Mustafa O. (18) çalıştıkları işyerinde gözaltına alındı. Aramalarda olayda kullanılan kanlı bıçak ve Cemal Kutlu'ya ait cep telefonu ele geçirildi.

TUTUKLANDILAR 

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin Cemal Kutlu'yu tanıdıklarını söylediği öğrenildi. Polise işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldığı mahkeme de tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İstanbul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.