Kim bu Avcılar’ın hızlı çapkını!

Kim bu Avcılar’ın hızlı çapkını!
Kim bu Avcılar’ın hızlı çapkını! Son günlerde adından sıkça bahsettiren Avcılar bu günlerde ise hızlı, hovarda ve ehliyetsiz araba kullanan ayyaş kurt çapkını konuşuyor.
Kim bu Avcılar’ın hızlı çapkını!
 
Son günlerde adından sıkça bahsettiren Avcılar bu günlerde ise hızlı, hovarda ve ehliyetsiz araba kullanan ayyaş kurt çapkını konuşuyor.
 
HABERDAR’A ANLATTI!
Genç bir bayan HABERDAR’a gelip başından geçenleri bir bir anlattı. Özel hayatın gizliliğine saygımızdan şimdilik isimlerin sadece baş harfini kullanacağız.
İtirafçı yirmili yaşlardaki genç kadının anlattıklarına göre 50 yaşına merdiven dayamış kurt çapkın çok sık alkol kullanıyor, ehliyetini defalarca polise kaptırmasına rağmen hala cipi ile trafikte dolaşıyor, sevgilisinin arkadaşına aşk teklif ediyor ve trafikte yunus polislere çarpınca bu suçu zorla bayan arkadaşının üstlenmesini istiyor.
 
VUKAATLARI SAYMAKLA BİTMEZ!
Derdimi kime anlatacağım, gerekirse savcılığa da gideceğim ama önce gücüne inandığım ve güvendiğim basın ile yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum diyen genç kadın C.’nin anlattıkları şöyle: Avcılar eski ilçe başkanlarından, müteahhit C. İle yaklaşık beş yıldır tanışıyoruz. Sonuçta ikimizde bu bölgenin insanlarıyız. Ortak arkadaşlarımız tanıştırdı bizi. 2008-2009 yıllarında arada bir görüşmelerimiz oldu.
Derken bir gün karşıma dikilip karısı Z’yi benim için boşadığını ve benle evlenmek istediğini söyledi. O andan sonra bir daha bu adamla görüşmek istemedim. Ben yuva yıkan birisi değilim. Aradan aylar geçti bu adam politik çevresini kullanarak kolayca benim aileme, anneme, kardeşime ulaştı. 24 saat kapımın önünde yatıyor. Yalvarırcasına mesajlar atıyor. 
 
İSTEMİYORUM, ZORLA MI?
Lütfen buradan tüm okurların şahitliğinde rica ediyorum. Bu zamanda bir Anadolu insanı bu adamın yaptıklarını yapar mı? İnsan bu kadar küçülür mü? Sen ayyaş ayyaş yunuslara çarptın bana zorla bu olayı üstlenmemi istedin. Ehliyetini defalarca kaptırdın ve ehliyetsiz araba kullanmaya devam ettin. Eğer birazcık adamsan uzak dur benden. Hem beni sevdiğini söylüyorsun hem de beni ona buna rezil etmeye kalkıyorsun. Bu mu senin şerefin? Bugünlük bu kadar. Ama bu rezillikler devam ederse hem adli makamlara hem de basına her şeyi anlatacağım.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum