KIŞLA CADDESİ HİZMETE AÇILDI

KIŞLA CADDESİ HİZMETE AÇILDI
Anadolu Caddesi’ni E-5’e bağlayan ve toplam yol boyu 1100 metrelik Kışla Caddesi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, özellikle bu yeni yapılan yolun Çarşamba Pazarı ve Pazar Pazarı’nın yoğun trafiğini azaltmak için atılan adımlarda

Beylikdüzü’ne birçok yeni yol kazandıran Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, en son Kışla Caddesi’ni vatandaşların hizmetine hazırladı. Hem Anadolu Caddesi’ni E-5’e bağlayan hem de Yaşam Vadisi’nin 1. Etabını saran Kışla Caddesi, bölgede sorun oluşturan trafik handikabını da çözmüş olacak. Yapılan Kışla Caddesi, Beko altından Onur Sokak üzerinden E-5’e bağlanmasıyla Çarşamba ve Pazar Pazarları’nın yol açtığı ulaşım ve trafik problemlerini azaltarak, Beylikdüzü’nün rahat bir nefes almasını sağlayacak. Kışla Caddesi’nin katılımcılarla birlikte açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu, yeni yapılan caddeyi de baştan aşağı yürüdü ve çalışmaları yakından inceledi.

Beylikdüzü, 40-50 km’lik Bisiklet Yoluna Sahip Olacak

Beylikdüzü’nde bisikleti ulaşım aracı yapmakta kararlı olduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu, Her yeni yaptığımız caddeye ya da ana ulaşım arterlerine bisiklet yolunu kazandırıyoruz. Bütün bisiklet yolları birbirine bağlanacak. Böylece 40-50 km’lik bisiklet yolunu kavuşacağız” dedi. Kışla Caddesi’ne yapılan 1.100 metre yolun 15.60 metre eni bulunuyor. Caddede ayrıca alt temel için malzeme 24 bin 600 ton, yol içi asfalt kaplama 3 bin 755 ton, bisiklet yolu asfalt kaplama 850 ton, 5 bin 738 metre bordür, 3 bin 962 m2 parke taşı, 56 adet aydınlatma direği, 3 bin 300 m yol çizgisi kullanıldı. 11 adet çift kompenantlı yaya geçidi yapıldı.

Açılışta ayrıca Zeytinburnu’nda Beylikdüzü Belediyesi adına maratona katılan ve 1. olan Kıbrıs Gazisi Hasan Uludağ’a madalyasını ve plaketini veren İmamoğlu, Uludağ’a başarılarını devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.