Mavi kapakla engelleri aştılar

Mavi kapakla engelleri aştılar
Cihangir Koleji öğrencilerinin düzenlediği Sosyal Sorumluluk Projesi önemli bir çalışmaya vesile oldu. “Mavi Kapak” kampanyasıyla Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce belirlenen 5 kişiye tekerlekli manuel sandalye hediye edildi.
Küçükçekmece Belediyesi, Cihangir Koleji öğrencileri ve Okul Aile Birliği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “Mavi Kapak”  kampanyası amacına ulaştı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen çalışmalar sayesinde 5 bedensel engelli tekerlekli sandalyesine kavuştu.
 
Cihangir Koleji öğrencileri kampanya kapsamında topladıkları su şişesi kapakları karşılığında tekerlekli sandalye aldılar. Her 400 kilo kapağa bir adet tekerlekli manuel sandalye alan öğrenciler 1600 kilo karşılığında 5 manüel sandalyeye sahip oldular.  Tekerlekli sandalyeler  Küçükçekmece Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nce belirlenen 5 bedensel engelli vatandaşa hediye edildi. Düzenlenen törenle sandalyesini alan engelliler, böyle bir projeye vesile olan Küçükçekmece Belediyesi’ne ve Cihangir Koleji öğrencilerine teşekkür etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.