Mavi Kapak’la umutlar yeşerdi…

Mavi Kapak’la umutlar yeşerdi…
Başlatılan bu kampanyaya Mimarsinan Koleji öğrencileri ve Tepecik İlköğretim öğrencileri de destek vermesi sonucunda toplanan mavi kapaklar ile 2 adet tekerlekli sandalye alınarak, ihtiyaç sahiplerine teslim edildi

 
Evde yatağa bağlı olarak yaşamaya terk edilen engelli insanları hayata bağlamak adına Büyükçekmece Belediyesi olarak geri dönüşümü kolay olan mavi kapak toplama kampanyası başlatıldı.

Başlatılan bu kampanya ya Mimarsinan Koleji öğrencileri ve Tepecik İlköğretim öğrencileri de destek vermesi sonucunda toplanan mavi kapaklar ile 2 adet tekerlekli sandalye alınarak, ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. İhtiyaç sahibinden biri olan 52 yaşında ki emes hastası Ali Özdoğanlar; “Uzun zamandır yatağa bağlı olarak yaşamaktaydım, belli ihtiyaçlarımı ise annem sağlamaktaydı. Almış olduğum bu güzel hediye karşılığında beni hayata tutunduran herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün; “Bizler bir şeyleri paylaştığımız sürece, bir engelli kardeşimiz tekerlekli sandalye sahibi olacak. Herkes’in kendi üzerine düşen görevi yapması durumunda bütün engellerin kalkacağına inancım tamdır. Bu kampanya ya ortak olan öğrencilerimizi de bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.