Minik yüreklerden örnek davranış

Minik yüreklerden örnek davranış
MEF Bahçeşehir Anaokulu’nda yeni bir proje doğdu. “Giysilerimi Paylaşıyorum” sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya gelen minik yüreklerin heyecanı yardımlaşması büyük takdir topladı. Minik öğrenciler yanlarında getirdikleri giysilerini arkadaşlar
Minik yüreklerden örnek davranış
Giysilerini paylaştılar
 
MEF Bahçeşehir Anaokulu’nda yeni bir proje doğdu. “Giysilerimi Paylaşıyorum” sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya gelen minik yüreklerin heyecanı yardımlaşması büyük takdir topladı. Minik öğrenciler yanlarında getirdikleri giysilerini arkadaşlarıyla paylaşması duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
GİYSİLERİMİ PAYLAŞIYORUM
MEF Bahçeşehir Anaokulu Müdürü Başak Gezer, veliler, öğretmenler ve öğrenciler 2010 yılını mutlu bir şekilde uğurlamanın mutluluğunu Avcılar Yeşilkent Nihat Çandarlı Anaokulu’ndaki 6 yaş öğrencileriyle buluşarak yaşadı. Sosyal Sorumluluk Projesi “Giysilerimi Paylaşıyorum” programı çerçevesinde bir araya gelen Öğrencilerin birbirlerine yeni yıl hediyeleri de verdi. Yanlarında getirdikleri giysilerini arkadaşlarıyla paylaşan minik yüreklerin o anı görülmeye değerdi. 2010–2011 Eğitim öğretim yılının son ayında gerçekleştirilen bu projede minik öğrenciler yeni bir yıla farklı umutlarla girmenin sevincini de yaşadı.
Bu projenin ilk adımları, MEF Bahçeşehir Anaokulu Müdürü Sayın Başak Gezer’in önderliğinde bir okul- veli kurulu toplantısında atıldı. Bu proje başka bir anaokuluna giden çocuklara giysi yardımının yapılmasını ve giysilerin yılbaşı hediyesi olarak verilmesini hedefliyordu. Bu öneriyi kabul eden ve sahiplenen MEF Bahçeşehir Anaokulu velileri hemen harekete geçtiler. Önce okul belirlendi: Avcılar/ Yeşilkent Nihat Çandarlı Anaokulu. Daha sonra veliler çocuklarıyla beraber bu kardeşlerine hediyeler aldılar ve Nihat Çandarlı Anaokulu’nda bu arkadaşlarını ziyaret ettiler. Önce tanıştılar ve yeni yıl için hazırladıkları hediyeleri paylaştılar. MEF Bahçeşehir Anaokulu’ndan 42 öğrenci Nihat Çandarlı Anaokulu’ndaki 56 arkadaşına mont- ayakkabı ve eşofmandan oluşan toplam 163 adet hediye verdiler. Nihat Çandarlı Anaokulu’nun sevgili öğrencileri de öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları birbirinden güzel resimleri ve bisküvi paketlerini MEF Bahçeşehir Anaokulu öğrencilerine hediye ettiler.
Birbirlerinin yeni yılını kutlayan öğrenciler, yeni yıl şarkıları eşliğinde büyük bir mutluluk içinde okuldan ayrıldılar.
Bu sosyal sorumluluk projesi dâhilinde “sosyal dayanışma ve yardımlaşma” değerini sergileyen MEF Bahçeşehir Anaokulu öğrencileri çok önemli farkındalıkları geliştirerek velilerin de katkılarıyla projeyi tamamladılar.
MEF Bahçeşehir Anaokulu  Müdürü Başak Gezer, “Projelerimiz “Oyuncağımı Paylaşıyorum” projemizle devam edecek ve her yıl bu sosyal sorumluluk projelerini devam ettirmeyi planlıyoruz”, şeklinde konuştu.Ve bu güzel günün ardından geriye anlamlı ve mutlu resimler kaldı.....

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.